طرز تهیه کباب دیگی یا همان کباب تابه ای

دسته بندي : آشپزی,حذف,سبک زندگی
تاريخ : 14 بهمن

کباب دیگی یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و لذیذ می باشد که هم برای مهمانی و هم در حالت عادی می توانید سرو کنید. در ادامه طرز پخت کباب دیگی را به شما آموزش می دهیم .

امیدواریم در پایان شما هم کباب دیگی خوشمزه ای با استفاده از این آموزش درست کنید 🙂

طرز تهیه کباب دیگی یا همان کباب تابه ای, پورتال خبری فرهنگی گهر

 

مواد لازم برای تهیه کباب دیگی (تابه ای)

این دستور برای سه نفر می باشد

گوشت چرخ کرده:  ۳۰۰ گرم

پیاز متوسط : ۱ عدد

نمک و فلفل :  به مقدار کافی

زردچوبه : نصف قاشق چایخوری

گوجه : ۲ عدد

رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذاخوری

روغن برای کف تابه : به مقدار کافی

جعفری تازه : به مقدار دلخواه

طرز تهیه کباب دیگی

۱- ابتدا گوشت چرخ کرده را در یک کاسه بزرگی قرار دهید (اگر گوشت یخ زده است بگذارید خودش نرم شود و از قرار دادن بسته گوشت در آبجوش خودداری کنید). حالا پیاز را به صورت ریز رنده کرده و همراه با نمک، فلفل و زردچوبه به گوشتتان اضافه کنید سپس گوشت را خوب ورز بدهید تا مواد به خورد گوشت برود و طعم دار شود.

طرز تهیه کباب دیگی یا همان کباب تابه ای, پورتال خبری فرهنگی گهر

۲- مقداری کمی روغن در ماهیتابه ریخته و آن را به خوبی پخش کنید. سپس مخلوط گوشت را در تابه بریزید و با دست به صورت لایه نازک و یکنواختی کف تابه پهن کنید

طرز تهیه کباب دیگی یا همان کباب تابه ای, پورتال خبری فرهنگی گهر

۳- صبر کنید تا گوشت ۱۵ دقیقه روی شعله متوسط بماند، سپس با کفگیر مناسب روی گوشت خطوط موازی بیاندازید و در واقع آن را برش بزنید .تا زمان آماده شدن سس شعله را کم کنید.

طرز تهیه کباب دیگی یا همان کباب تابه ای, پورتال خبری فرهنگی گهر

۴- نحوه تهیه سس : در صورت لزوم برای تهیه سس، گوجه را خرد یا رنده کنید و با رب گوجه، کمی نمک و فلفل مخلوط نمایید. سس را چند دقیقه روی حرارت بگذارید تا آب گوجه قدری بخار و سس کمی غلیظ شود.

۵- حال تکه های گوشت را برگردانید تا طرف دیگر آنها پخته شود . سپس سس را روی آنها بریزید و بگذارید حدود ۵ دقیقه در سس  با حرارت خیلی کم پخته شوند.

وقتی کباب تابه ای آماده شد روی آن جعفری تازه خرد شده برای طعم بهتر و زیبایی بریزید و آن را همراه با پلو سرو کنید.

طرز تهیه کباب دیگی یا همان کباب تابه ای, پورتال خبری فرهنگی گهر

نکات

۱- حتماً آب پیاز را بعد از رنده کردن جدا کنید.

۲- جمع شدن بیش از حد کباب دیگی موقع پخت نشان دهنده چربی زیاد گوشت شماست. پس مقدار چربی را کم کنید و ترجیحاً از نسبت برابر گوشت گوسفندی و گوساله استفاده کنید.

۳- یک روش دیگر تهیه کباب تابه ای این است که گوشت را مثل کتلت تکه تکه و به صورت دایره ای در تابه بگذارید.

۴- برای تهیه کباب تابه ای با سیب زمینی میتوانید کباب را با سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید یا سیب زمینی را هم در سس گوجه با مقداری آب بپزید و بعد به کباب اضافه کنید.

 

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي