طرز تهیه کباب دیگی یا همان کباب تابه ای
کباب دیگی یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و لذیذ می باشد که هم برای مهمانی و هم در حالت عادی می توانید سرو کنید. در ادامه طرز پخت کباب دیگی را به شما آموزش می دهیم .
امیدواریم در پایان شما هم کباب دیگی خوشمزه ای با استفاده از این آموزش درست کنید 🙂
مواد لازم برای تهیه کباب دیگی (تابه ای)
این دستور برای سه نفر می باشد
گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم
پیاز متوسط : ۱ عدد
نمک و فلفل : به مقدار کافی
زردچوبه : نصف قاشق چایخوری
گوجه : ۲ عدد
رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذاخوری
روغن برای کف تابه : به مقدار کافی
جعفری تازه : به مقدار دلخواه
طرز تهیه کباب دیگی
۱- ابتدا گوشت چرخ کرده را در یک کاسه بزرگی قرار دهید (اگر گوشت یخ زده است بگذارید خودش نرم شود و از قرار دادن بسته گوشت در آبجوش خودداری کنید). حالا پیاز را به صورت ریز رنده کرده و همراه با نمک، فلفل و زردچوبه به گوشتتان اضافه کنید سپس گوشت را خوب ورز بدهید تا مواد به خورد گوشت برود و طعم دار شود.
۲- مقداری کمی روغن در ماهیتابه ریخته و آن را به خوبی پخش کنید. سپس مخلوط گوشت را در تابه بریزید و با دست به صورت لایه نازک و یکنواختی کف تابه پهن کنید
۳- صبر کنید تا گوشت ۱۵ دقیقه روی شعله متوسط بماند، سپس با کفگیر مناسب روی گوشت خطوط موازی بیاندازید و در واقع آن را برش بزنید .تا زمان آماده شدن سس شعله را کم کنید.
۴- نحوه تهیه سس : در صورت لزوم برای تهیه سس، گوجه را خرد یا رنده کنید و با رب گوجه، کمی نمک و فلفل مخلوط نمایید. سس را چند دقیقه روی حرارت بگذارید تا آب گوجه قدری بخار و سس کمی غلیظ شود.
۵- حال تکه های گوشت را برگردانید تا طرف دیگر آنها پخته شود . سپس سس را روی آنها بریزید و بگذارید حدود ۵ دقیقه در سس با حرارت خیلی کم پخته شوند.
وقتی کباب تابه ای آماده شد روی آن جعفری تازه خرد شده برای طعم بهتر و زیبایی بریزید و آن را همراه با پلو سرو کنید.
نکات
۱- حتماً آب پیاز را بعد از رنده کردن جدا کنید.
۲- جمع شدن بیش از حد کباب دیگی موقع پخت نشان دهنده چربی زیاد گوشت شماست. پس مقدار چربی را کم کنید و ترجیحاً از نسبت برابر گوشت گوسفندی و گوساله استفاده کنید.
۳- یک روش دیگر تهیه کباب تابه ای این است که گوشت را مثل کتلت تکه تکه و به صورت دایره ای در تابه بگذارید.
۴- برای تهیه کباب تابه ای با سیب زمینی میتوانید کباب را با سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید یا سیب زمینی را هم در سس گوجه با مقداری آب بپزید و بعد به کباب اضافه کنید.