برای درست کردن پیتزا همیشه بدنبال خمیر پیتزا هستید ، اما اینبار ما به شما پیتزا سبزیجات را به شما پیشنهاد می کنید که به جای خمیر پیتزا می توانید از نان باگت استفاده کنید و مواد پیتزا هم کاملا طبیعی و سالم می باشد برای لذت بردن از یک پیتزای خوشمزه
مواد لازم:
اسفناج یک کیلو گرم
نان باگت دو عدد بزرگ
پنیر خامه ایی 200 گرم
پودر سیر یک قاشق مربا خوری
کدو سبز 240 گرم
قارچ 150 گرم
پنیر پارمزان یک دوم فنجان
سیر یک حبه
روغن زیتون یک چهارم فنجان
آویشن خرد شده یک قاشق چای خوری
طرز تهیه:
فر را روی 220 درجه سانتی گراد گرم کنید.
برای آماده کردن روغن زیتون آویشن ، 3 ترکیب آخر یعنی آویشن ، روغن زیتون و یک حبه سیر رنده شده را در یک کاسه با هم ترکیب کنید.
نان باگت رااز طول به 2 قسمت کنید تا 4 تکه نان داشته باشید.
روی نان را پنیر خامه ایی بمالید.
با استفاده از پوست کن ، کدو سبز هارا به صورت نواری برش بزنید و در ماکروویو قرار دهید تانرم شوند.
کمی زمان دهید تاخنک شوند و سپس آنهاراخرد کنید.
اسفناج پخته و خرد شد ه و کدو سبز پخته را به ترتیب در دولایه روی نان قرار دهید.
سپس قارچ ها را روی نان قرار دهید و روی آن را پنیر پارمزان بپاشید.
روغن زیتون را روی مواد اسپری کنید و 10 دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر ذوب و نان ترد شود.
بلافاصله غذا را گرم میل کنید.