ما در این مقاله از سایت گهر قصد داریم در مورد طرز تهیه پودینگ شکلات متفاوت صحبت کنیم. از شما عزیزان دعوت می کنیم تا پایان این مقاله گهر را همراهی کنید.
پودینگ شکلات و موز یک دسر ساده تابستانی است که با ویفرهای شکلاتی ترد و نازک درست می شود. نکته جالب این دسر، بدون پخت بودن آن است.
این مقدار مواد مناسب برای 8 نفر است.
مواد لازم برای تهیه :
خامه سنگین | 2 فنجان |
شکلات کمی شیرین خرد شده | مقداری |
شکر قنادی ( پودر قند ) | 2 قاشق غذاخوری |
ویفر شکلاتی | 26 عدد |
* موز | 3 عدد |
* موز که از درازا به قطعات نازک بریده شده، به علاوه نصف موز که به صورت دایره ای برش خورده است.
طرز تهیه :
در یک قابلمه کوچک، خامه را روی شعله متوسط رو به بالا بجوش بیاورید.
خامه را از روی حرارت بردارید و شکلات را به آن اضافه کنید.
اجازه دهید 5 دقیقه بماند.
پودر قند را اضافه کرده و خوب بهم بزنید تا مخلوط شود. اجازه دهید خنک شود تا به دمای اتاق برسد.
13 عدد ویفر شکلاتی را در یک ظرف 2 لیتری بصورت لایه لایه بچینید.
نصف مخلوط شکلات را اضافه کرده و روی آن برش های طولی موز را بگذارید.
سپس روی آن 13 ویفر دیگر را بچینید و مخلوط شکلات باقی مانده را بریزید.
روی آن را بپوشانید و حدود 2 ساعت ( یا تا یک روز ) در یخچال قرار دهید، تا زمانی که پودینگ سفت شده و بیسکویت ها نرم شوند.
آن را با حلقه های موز تزئین کرده و سرو کنید.