طرز تهیه واویشکا ( غذایی گیلانی )
طرز تهیه واویشکا ( غذایی گیلانی )
آماده سازی : ۱۵ دقیقه
پخت : ۶۰ دقیقه
مواد لازم جهت تهیه واویشکا برای ۴ نفر :
سیر | ۲ عدد |
پیاز بزرگ | ۱ عدد |
گوشت چرخ کرده | ۵۰۰ گرم |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذا خوری |
گوجه فرنگی خرد شده | ۳ عدد |
آب | ۱/۲ لیوان |
تخم مرغ | ۱ عدد |
زردچوبه | به میزان لازم |
فلفل سیاه | به میزان لازم |
گرد غوره | به میزان لازم |
نمک | به میزان لازم |
طرز تهیه واویشکا :
ابتدا سیر را خرد کرده و کمی تفت دهید.
بعد پیاز خرد شده را هم اضافه کرده و تفت دهید.
گوشت چرخ کرده، زردچوبه و رب را هم اضافه کنید و حسابی سرخ کنید.
بعد گوجه فرنگی های خرد شده را اضافه کنید به همراه نصف لیوان آب، فلفل و گرد غوره و کمی نمک بگذارید در ماهیتابه با در بسته سه ربع ساعت بپزد تا آب آن کم شود.
تقریبا این شکلی. در این مرحل میتوانید ترشی و نمک غذا را تنظیم کنید.
حسابی که آب خورش کم شد اگر دوست داشتید یک تخم مرغ روی غذا بشکنید.
این غذا مثل خورش و با برنج سفید خورده میشود.
منبع : beryooni.com