در این بخش مطلب جدیدی برای شما عزیزان تهیه و تنظیم کرده ایم که دعوت می کنیم تا پایان ما را همراهی کنید.
عنوان مطلب جدیدی که در این قسمت از سایت گهر به آن می پردازیم:
طرز تهیه نان پونچيک (نان سیب گردو دارچین)
طرز تهیه نان سیب گردو دارچین ( نان پونچيک )
مواد لازم برای تهیه نان پونچيک :
شكر | 5 قاشق سوپخوری + 150 گرم |
آرد | 1 قاشق سوچخوری + 350 گرم |
شير ولرم | 1/2 پيمانه |
روغن یا کره | 50 گرم |
نمک | به مقدار کم |
تخم مرغ | 2 عدد |
گردوی نگينی شده | یک سوم پیمانه |
سیب | 3 عدد |
دارچین | به مقدار لازم |
خرفه خشک | در صورت تمایل به مقدار لازم |
طرز تهیه نان سیب و دارچین :
ابتدا خمير نان را با دستور پايين آماده كنید. 1 قاشق سوپخوری آرد و 1 قاشق سوپخوری شكر و 1/2 پيمانه شير ولرم رو هم زدم و 1 قاشق سوپخوری خمير مايه ريختم و 10 دقيقه گذاشتم تا عمل بياید 4 قاشق سوپخوری شكر و كمی نمک و 50 گرم روغن يا كره ذوب شده را در ظرفی ديگر هم زدم و 2 عدد تخم مرغ اضافه كردم و در حد مخلوط شدن هم زدم و مايه قبلی را هم ريختم و هم زدم سپس حدود 350 گرم آرد را ريختم تا حدي كه به دست نچسبد البته به آب خور آردتان بستگی دارد آرد را همیشه کم کم اضافه کنید ورز دادم و در ظرف گذاشتم روی آن را پوشاندم تا يک ساعت در دمای اتاق استراحت كند.
در اين فاصله مواد سيب و دارچين را آماده كردم، 3 عدد سيب را پوست گرفته و رنده درشت زدم و با 150 گرم شكر مخلوط كردم روی حرارت هم زدم تا آب آن كشيده شود حدود يک سوم پيمانه گردوی نگينی شده و كمی دارچين زدم و خاموش كردم تا خنک شود.
بعد از يک ساعت كه خمير دو برابر شد، خمير را با وردنه به اندازه كف قالب تارت به ضخامت نیم سانت باز كردم و وسط قالب مواد سيب و دارچين و گردو را ريختم و از خمير نوار باريك روی آن گذاشتم. دوباره يک ربع استراحت دادم و روی آن را با زرده و زعفران با برس زدم و خرفه پاشيدم و داخل فر ١٦٠ به مدت بيست دقيقه گذاشتم. نان خوشمزه با طعم عالی آماده شد.