نان برنجی از شیرینی های خوشمزه ایرانیان است. در این مطلب طرز تهیه نان برنجی کرمانشاهی ویژه نوروز 95 را آموزش می دهیم.
مواد لازم:
آرد برنج : ۴ لیوان
کره آب شده : یک لیوان + ۳ قاشق غذا خوری
پودر قند : یک لیوان
گلاب : نصف لیوان
تخم مرغ ( زرده وسفیده جدا ) : یک عدد
پودر هل : به مقدار لازم
زعفران دم کرده : یک قاشق غذا خوری
پودر کاکائو : یک قاشق غذا خوری
تخم خرفه ، خلال پسته برای تزئین : کمی
طرز تهیه:
آرد برنج باید سفید رنگ و خوش عطر و نرم باشد .
تخم مرغ را جداگانه هم بزنید تا کاملاً پف کند و اسفنجی شود .
زرده تخم مرغ و پودر قند و هل و کره آب شده را خوب با هم مخلوط کنید. سفیده و گلاب را به آن اضافه کنید و هم بزنید ودر آخر آرد برنج را اضافه کنید و خوب ورز دهید.
وقتی خمیر کاملاً آماده شد، آن را در نایلون بریزید و به مدت ۲۴ ساعت در فضای آشپزخانه ( جایی که زیاد گرم نباشد ) بگذارید تا خمیر ور بیاید.
فر را از قبل روی 300 درجه تنظیم کنید .
خمیر را داخل یک سینی به قطر نیم سانتی متر باز کنید و قالب بزنیدو با تخم خرفه و خلال پسته تزئین کنید و آنها را در سینی فر با کمی فاصله بچینید و سینی را به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر قرار دهید و بعد از فر خارج کنید .
اگر خواستید نان برنجی دو رنگ یا سه رنگ تهیه کنید مقداری از مایه نان برنجی را با پودر کاکائوی حل شده در یک قاشق آب گرم و مقداری را با زعفران مخلوط کنید و از هر کدام مقداری خمیر سه رنگ را قالب بزنید.