طرز تهیه میگو کنجدی غذای مخصوص اهوازی ها

سایت گهر همیشه سعی دارد غذاها و شیرینی های اصیل ایرانی را آموزش دهد. در این مطلب به شهر اهواز سفر کرده ایم و طرز تهیه میگو کنجدی که یک غذای بسیار لذیذ اهوازی است را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

طرز تهیه میگو کنجدی غذای مخصوص اهوازی ها

مواد لازم برای 2  نفر

  • 300 گرم میگو
  • 1 عدد پیاز
  • 2 /1 پیمانه کنجد
  • به میزان لازم نمک و فلفل سیاه
  • 1 ق س روغن‌زیتون


طرز تهیه:

1. میگوها را 3 دقیقه در آب جوش و کمی نمک بجوشانید.

2. بعد از سه دقیقه میگوها را از آب در بیاورید.

3. پیاز را نگینی خرد کنید و تفت دهید.

4. میگوی آبپز را به پیاز اضافه کرده و هم بزنید .دقت کنید که حرات کم باشد.

5. حالا کنجد و روغن‌زیتون را درون آسیاب بریزید تا کنجدها له شوند.

6. مخلوط کنجد و روغن‌زیتون را به میگوها اضافه کرده و هم بزنید. نمک و فلفل سیاه را هم اضافه کنید. بعد از سه دقیقه میگو را از روی حرارت بردارید و سرو کنید.

نکته

 حواستان به حرارت باشد. حرارت زیاد میگو را سفت می کند.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه