سایت گهر همیشه سعی دارد غذاها و شیرینی های اصیل ایرانی را آموزش دهد. در این مطلب به شهر اهواز سفر کرده ایم و طرز تهیه میگو کنجدی که یک غذای بسیار لذیذ اهوازی است را به شما عزیزان آموزش می دهیم.
مواد لازم برای 2 نفر
- 300 گرم میگو
- 1 عدد پیاز
- 2 /1 پیمانه کنجد
- به میزان لازم نمک و فلفل سیاه
- 1 ق س روغنزیتون
طرز تهیه:
1. میگوها را 3 دقیقه در آب جوش و کمی نمک بجوشانید.
2. بعد از سه دقیقه میگوها را از آب در بیاورید.
3. پیاز را نگینی خرد کنید و تفت دهید.
4. میگوی آبپز را به پیاز اضافه کرده و هم بزنید .دقت کنید که حرات کم باشد.
5. حالا کنجد و روغنزیتون را درون آسیاب بریزید تا کنجدها له شوند.
6. مخلوط کنجد و روغنزیتون را به میگوها اضافه کرده و هم بزنید. نمک و فلفل سیاه را هم اضافه کنید. بعد از سه دقیقه میگو را از روی حرارت بردارید و سرو کنید.
نکته
حواستان به حرارت باشد. حرارت زیاد میگو را سفت می کند.