ما در این مقاله از سایت گهر قصد داریم در مورد طرز تهیه موس شکلات قهوهای صحبت کنیم. از شما عزیزان دعوت می کنیم تا پایان این مقاله گهر را همراهی کنید.
طرز تهیه موس شکلات قهوهای
تهیه موس شکلات قهوهای ( Dark Chocolate Mousse )کمتر از 30 دقیقه زمان احتیاج خواهد داشت و یکی از محبوبترین دسرهای دوستداران شکلات میباشد. جهت آشنایی با طرز تهیه دسر پاوند کیک و موس شکلات لایهای با سس شکلات به بخش دسرها در آشپزی ستاره مراجعه فرمایید.
مواد لازم جهت تهیه دسر موس شکلات قهوهای
پودر ژلاتین | 1 قاشق چایخوری |
آب | 2 قاشق غذاخوری |
شیر | 1/2 فنجان |
شکلات قهوهای | 175 گرم |
خامه پرچرب | 1 و 1/4 پیمانه |
طرز تهیه موس شکلات قهوهای
- ابتدا پودر ژلاتین را با 2 قاشق غذاخوری آب سرد حدود 5 دقیقه روی بخار کتری قرار دهید.
- شیر را به جوش آورید.
- شیر را از روی حرارت بردارید و پودر ژلاتین را به آن اضافه کنید. ( اگر ژلاتین را به شیر در حال جوش اضافه کنید ژلاتین گلوله میشود) ژلاتین را به خوبی در شیر حل کنید.
- محلول شیر و ژلاتین را به شکلاتهای خردشده اضافه نمایید.
- حدود 2 دقیقه استراحت دهید تا شکلات با گرمای شیر حل شود.
- یر و شکلات را به خوبی به هم بزنید تا یکدست شوند.
- در ظرف دیگری خامه را بزنید تا فرم بگیرد.
- مقدار تقریبی 1/3 از خامه را به مخلوط شکلات اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.
- سپس مابقی خامه را اضافه کنید. مواد را به خوبی با یکدیگر ترکیب کنید
- موس شکلات آماده شده را به ظرف مورد نظر منتقل کنید و به مدت 6 ساعت درون یخچال استراحت دهید.