طرز تهیه مشکوفی / دسر مازندرانی

دسر یکی از پرطرفدارترین وعده های غذایی است و در اقصی نقاط ایران انواع دسرهای خوشمزه تهیه می شود. در این مطلب طرز تهیه مشکوفی که یک دسر مازندرانی است را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

طرز تهیه مشکوفی / دسر مازندرانی

مواد لازم برای تهیه مشکوفی :

کره : یك قاشق غذاخوری
وانیل : نوک قاشق چای‌خوری
گلاب : یك قاشق غذاخوری
نشاسته : 3 قاشق غذاخوری
شکر : 3 قاشق غذاخوری
شیر : 2 لیوان
زعفران دم کرده: 2 قاشق غذاخوری
دنت زعفرانی

طرز تهیه مشکوفی :

شیر سرد را در قابلمه بریزید. نشاسته و شکر را اضافه کنید. آن را هم بزنید تا نشاسته در آن حل شود.
قابلمه‌ی شیر و نشاسته را روی حرارت ملایم بگذارید و هم بزنید.
وقتی شیر گرم شد کره ، وانیل ، گلاب وزعفران را اضافه کنید.
باز، هم بزنید و صبر کنید تا مایه غلیظ شود.
حالا دنت شما آماده است. آن را از روی حرارت بردارید، در ظرف‌های مناسب بریزید و در یخچال بگذارید.
می‌توانید روی دسر را با میوه ، پودر یا خلال پسته، دارچین، و یا ترافل رنگی تزیین کنید‌.
برای اینکه دسر را به رنگ‌های دیگر نیز تهیه کنیم می‌توانیم از دارچین به همراه پودر هل و کاکائو حل شده در نصف لیوان آب جوش هم استفاده کنیم و آنها را لایه لایه روی هم بریزیم تا ترکیب زیباتری پیدا کند. (می‌توانیم لایه‌های ژله را نیز در بین آن بکار ببریم).

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه