مطالب پيشنهادي

طرز تهیه مرغ با سس قارچ و مریم گلی

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 12 نوامبر
بازدید : 740

طرز تهیه مرغ با سس قارچ و مریم گلی

آماده سازی : ۳۰ دقیقه

 

مواد لازم جهت تهیه مرغ با سس قارچ و مریم گلی: برای ۴ نفر

 

کره
۳ قاشق غذاخوری
 موسیر خرد شده
 ۱/۲ فنجان
 قارچ خرد شده
 ۲۲۵ تا ۲۸۰ گرم
 جعفری
۱ قاشق چای خوری
 سرکه
 ۱ فنجان
مریم گلی تازه و خرد شده
۳ قاشق غذاخوری
روغن زیتون
۱ قاشق غذاخوری
سینه مرغ (بدون پوست و استخوان و کوبیده شده تا باریک شود)
۶۸۰ گرم
نمک
به مقدار لازم
فلفل سیاه
به مقدار لازم
خامه پر چرب
۱۵۵ گرم

طرز تهیه مرغ با سس قارچ و مریم گلی, جدید 1400 -گهر
طرز تهیه مرغ با سس قارچ و مریم گلی :
کره رو تو یه ماهیتابه بزرگ نچسب روی حرارت متوسط آب میکنیم. موسیر رو اضافه کرده و یک دقیقه روی حرارت میذاریم.
قارچ و جعفری و کمی نمک رو اضافه کرده، ۵ تا ۱۰ دقیقه روی حرارت میذاریم تا قارچ قهوه ای رنگ بشه.

 

طرز تهیه مرغ با سس قارچ و مریم گلی, جدید 1400 -گهر
سرکه رو اضافه میکنیم و موادمون رو هم میزنیم تا به ته ماهیتابه نچسبه.

 

طرز تهیه مرغ با سس قارچ و مریم گلی, جدید 1400 -گهر
حالا خامه رو اضافه میکنیم و حدودا ۱۰ دقیقه روی حرارت میذاریم.

 

طرز تهیه مرغ با سس قارچ و مریم گلی, جدید 1400 -گهر
در این حین روغن زیتون رو تو یه ماهی تابه بزرگ دیگه روی حرارت متوسط گرم میکنیم.
دو طرف گوشت مرغ رو نمک و فلفل میزنیم و تو روغن هر طرفش رو حدودا ۳ دقیقه روی حرارت میذاریم تا پخته و قهوه ای رنگ بشه.

 

طرز تهیه مرغ با سس قارچ و مریم گلی, جدید 1400 -گهر
مریم گلی، نمک و فلفل رو به مخلوط قارچ اضافه کرده، هم میزنیم تا سس قارچمون آماده بشه. سپس سس رو روی مرغ های پخته میریزیم و سرو میکنیم.
میتونیم مرغها رو به تنهایی سرو کنیم و یا با برنج، سیب زمینی پخته یا سرخ کرده، ماکارونی و پاستا سرو کنیم و با برگهای تازه جعفری تزئین کنیم.

 

منبع : sooran.com

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي