Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
X بستن تبلیغات
مطالب پيشنهادي

آموزش و طرز تهیه ماهی سوخاری

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۶ شهریور
بازديد : 118

ماهی سوخاری یکی لذیذترین غذاهایی است که طرفداران بسیار زیادی دارد. معمولا ماهی از غذاهای محلی شمال و جنوب ایران است که البته بهترین غذاهای دریایی هم در این شهرها طبخ می شود. گهر در این بخش برای آن دسته از کسانی که به ماهی علاقه دارند، طرز تهیه ماهی سوخاری را شرح می دهد.

Fried fish آموزش و طرز تهیه ماهی سوخاری

آموزش و طرز تهیه ماهی سوخاری

مواد لازم

  • ماهی: یک کیلو
  • آرد سوخاری و آرد سفید: از هر کدام یک لیوان
  • سویا سس: ۴ تا ۵ قاشق
  • سرکه یا آبلیمو: ۳ تا ۴ قاشق غذا‌خوری
  • تخم‌مرغ: ۲ عدد
  • فلفل و زردچوبه و روغن: به میزان لازم

طرز تهیه ماهی سوخاری

آسمونی : برای تهیه ماهی سوخاری بهتر است از ماهی فیله یا ماهی بدون استخوان استفاده کنید.

گرچه ماهی قزل‌آلا هم گزینه‌ای مناسب برای تهیه ماهی سوخاری است.

ابتدا ماهی را تمیز کنید و به قطعه‌های منظم برش بزنید و در یک ظرف بگذارید.

سویا سس را به همراه آبلیمو و سرکه و فلفل روی ماهی‌ها بریزید، طوری که همه قسمت‌های ماهی به این مواد آغشته شود.

سویا سس برای طعم‌دار کردن انواع گوشت مناسب است. روغن را در تابه بریزید و روی حرارت بگذارید.

تخم‌مرغ‌ها را هم در یک ظرف شکسته و زردچوبه را به آن اضافه کرده، خوب هم بزنید.

بخوانید :   طرز تهیه نوشیدنی انرژی زا در خانه

تکه‌های ماهی را ابتدا به آرد آغشته کنید و بعد در مایه تخم‌مرغ فرو کنید.

مجددا ماهی را در آرد سوخاری غلتانده و در روغن داغ سرخ کنید.

ماهی‌ها را در دیس مناسب چیده و اطراف آنها را با چند برگ کاهو و زیتون و لیمو تزئین کنید.

می‌توانید مقداری پوره سیب‌زمینی تهیه کنید.

آن را در قیف بریزید و با سرقیف شکوفه‌ای اطراف دیس ماهی سوخاری را با پوره تزئین کنید.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي