طرز تهیه لازانیا فلورِنتین

امتیاز دهید

طرز تهیه لازانیا فلورِنتین

طرز تهیه لازانیا فلورِنتین

تعداد: 8 نفر
زمان آماده سازی: 50 دقیقه
زمان پخت: 30 دقیقه در حرارت 375 درجه فارنهایت

مواد لازم
340 گرم سوسیس
نصف پیمانه پیاز ریز شده
350 گرم گوجه فرنگی خرد شده
سس گوجه فرنگی
2 قاشق چایخوری ادویه لازانیا
6 ورقه لازانیا
یک عدد تخم مرغ هم زده
425 گرم پنیر ریکوتا (یا پنیر خامه ای)
3/1 پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
285 گرم اسفناج ریز شده
225 گرم پنیر موزارلا

طرز تهیه:
1) فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید.
2) در یک قابلمه بزرگ، سوسیس و پیاز را سرخ کنید تا طلایی شوند. روغن آنها را بگیرید. گوجه فرنگی و ادویه لازانیا را اضافه کنید. اجازه دهید تا آب بیاندازد و قُل بزند. حرارت را کم کنید و اجازه دهید 15 تا 20 دقیقه در حالت نیم جوش بپزد تا یک سس غلیظ به دست باید.
3) در همین زمان، ورقه های لازانیا را بپزید و آبکش کنید. در یک کاسه متوسط، تخم مرغ، پنیر خامه ای و ¼ پیمانه پنیر پارمسان را با هم مخلوط کنید. در انتها اسفناج را اضافه کنید.
4) کف یک ظرف مستطیل شکل را روغن بزنید و یک ردیف لازانیا بچینید. نیمی از مخلوط را روی آن بریزید. روی آن پنیر موزارلا بریزید. این مراحل را تکرار کنید تا مواد تمام شوند. در انتها پنیر پارمسان را اضافه کنید.
5) بدون اینکه روی آن را بپوشانید به مدت 30 دقیقه در فر بپزید. پیش از سرو اجازه دهید 20 دقیقه سرد شود. آن را به 8 قسمت تقسیم کنید.

ارزش غذایی:
کالری: 475
چربی: 29 گرم
کلسترول: 111 میلی گرم
چربی اشباع شده: 14 گرم
کربوهیدرات: 28 گرم
فیبر: 2 گرم
چربی اشباع نشده: 10 گرم
پروتئین: 25 گرم
سدیم: 876 میلی گرم

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند

ارسال دیدگاه