مطالب پيشنهادي

طرز تهیه قیمه نجفی غذای عربی

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 19 شهریور
بازديد : 1992

در ادامه این مطلب طرز تهیه قیمه نجفی غذای عربی را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

طرز تهیه قیمه نجفی غذای عربی, جدید 1400 -گهر

یک خوراک لذیذ که حتما علاقه مندان به غذاهای گوشتی از این غذای سنتی لذت خواهند برد.

مواد لازم:

  •     گوشت گوسفندی بدون استخوان  ۲۵۰ گرم
  •     نخود  ۱۵۰ گرم
  •     پیاز  ۱ عدد متوسط
  •     رب گوجه فرنگی  ۳ قاشق غذاخوری
  •     زعفران آب زده ۵ قاشق غذاخوری
  •     کره  ۵۰ گرم
  •     دارچین  به میزان لازم
  •     زردچوبه  به میزان لازم
  •     نمک وفلفل  به میزان لازم

 طرز تهیه:

۱-گوشت را به همراه پیاز نمک وفلفل وکمی زردچوبه کاملاً پخته تا کم آب شود . برای بهتر له شدن گوشت می توانید از زودپز استفاده نمایید.

۲-نخود را حداقل ۱۲ ساعت خیسانده وکاملاً پخته و به گوشت کم آب شده اضافه کرده تا کامل جا افتاده شود.

۳-رب را در کره تفت داده سپس به مواد گوشتی اضافه نمک وفلفل را اندازه کرده به همراه دارچین وزعفران دم کرده اضافه وبا گوشت کوب کوبیده (مانند گوشت کوبیده).

۴-این خورشت را میتوان با برنج سفید سرو کرد.

نکات:

۱- این غذا پس از پخت کامل باید له له و یک دست شود.

۲-می توانید با گرد لیمو کمی چاشنی آن را اضافه نمایید.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي