طرز تهیه فلافل / نکات پخت فلافل

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 15 تیر

فلافل یک غذای بسیاز لذیذی است که مخصوص غرب ایران است. از این رو این مطلب از سایت گهر را اختصاص داده ایم به: طرز تهیه فلافل / نکات پخت فلافل .از شما همراهان همیشگی گهر دعوت می کنیم همچنان گهر را همراهی کنید. پیشاپیش از همراهی شما عزیزان سپاسگزایم.

.

طرز تهیه فلافل / نکات پخت فلافل, پورتال خبری فرهنگی گهر

.

مواد لازم:
نخود خيس شده =۲۵۰ گرم
پياز =يك عدد بزرگ
سير= ۳ حبه
رب گوجه فرنگي =يك قاشق مربا خوري
سيب زميني آب پز =۱ عدد كوچك
ادويه كار ي=۲ قاشق چايخوري
فلفل و نمك و زردچوبه= به ميزان دلخواه
طرز تهیه:
ابتدا نخود را به همراه پياز و سير چرخ كرده (نخود چرخ شده بايد كمي زبر باشد)سپس سيب زميني رنده شده و رب گوجه و تمام مواد باقيمانده را به مايه نخود اضافه نموده و خوب ورز ميدهيم . لازم بذكر است قبل از سرخ كردن فلافل مقداري كمي آب اضافه كرده تا مايه نسبتاٌ نرمتر شود با اين كار فلافل ترد خواهد شد.نكات مهم :
۱- هيچوقت به مايه فلافل تخم مرغ اضافه نكنيد زيرا طعم واقعي فلافل را از بين ميبرد و مانند كتلت خواهد شد .
۲- براي خوشمزه تر شدن فلافل از فلفل به ميزان بيشتري استفاده شود .
۳- ميتوان بجاي رب گوجه از يك عدد گوجه فرنگي رنده شده استفاده كرد .
۴- براي سرخ كردن از ظرف كوچك و گود استفاده شود براي صرفه جويي در روغن و سرعت پخت و شعله اگر كم باشد فلافل شما نيز مغز پخت خواهد شد .دستور پخت سس  فلافل
يك عدد سيب زميني آب پز و له شده را با ومقداري رب گوجه و فلفل و نمك در آب حل كرده و مواد را ميپزيم تا مايه نسبتاٌ غليظي بدست آيد . اين دستور پخت فلافل خوزستان است حتماٌ امتحان كنيد

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي