طرز تهیه فست فود پانینی با سس پستو و ژامبون

غذاهای فست فودی معمولا مضرتر از آن چیزی هستند که فکر می کنیم ، اما پانینی به نسبت دیگر فست فودها هم سالم تر هست و هم خوشمزه تر

طرز تهیه  فست فود پانینی با سس پستو و ژامبون

پانینی با سس پستو و ژامبون

پنیر پیتزا یا چدار ورقه ای  .  گوجه فرنگی  .  جعفری خرد شده  .  روغن زیتون

ژامبون  .  سس پستو کره  .  نان ساندویچی

طرز تهیه  فست فود پانینی با سس پستو و ژامبون

طرز تهیه: در ظرفی کره و سس پستو را با هم خوب مخلوط کنید. دو تکه نان ساندویچی حاضر کنید و مخلوط کره و سس را روی نانها بمالید و پخش کنید.

به میزان دلخواه از پنیر ورقه ای روی هر دو نان قرار دهید و روی یکی از آنها حلقه های گوجه فرنگی و ورقه های ژامبون را قرار دهید.

طرز تهیه  فست فود پانینی با سس پستو و ژامبون

اضافه کردن مقداری جعفری خرد شده به ساندویچ طعم بی نظیری ایجاد می کند. حالا نانها ها را روی هم بگذارید. در تابه ای روغن زیتون بریزید و پانینی را درون آن قرار دهید.

با استفاده از یک کفگیر ساندویچ را فشار دهید تا کمی از حجم آن کم شود. پانینی را به روی دیگر بخوابانید و دوباره با کفگیر آن را فشار دهید تا کمی برشته شوند.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه