Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
X بستن تبلیغات
مطالب پيشنهادي

طرز تهیه غذای چینی ؛ تسو با گل کلم

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۷ شهریور
بازديد : 90

هستند افرادی که علاقه زیادی به غذاهای غیرایرانی دارند. غذاهای چینی هم در ایران علاقمندان زیادی دارد تا آنجا که در همه شهرهای ایران رستوران های چینی فعالیت می کنند. گهر در این بخش طرز تهیه غذای چینی ؛ تسو با گل کلم را آموزش می دهد.

chinese cuisine2 cauliflower1 طرز تهیه غذای چینی ؛ تسو با گل کلم

طرز تهیه غذای چینی ؛ تسو با گل کلم

تسو یک غذای معروف چینی تند و شیرین و بی نهایت خوشمزه است که اگر گیاهخوار هستید و به سبزیجات علاقه زیادی دارید نباید آن را از دست بدهید.

مواد لازم برای تسو :

گل کلم بزرگنصف عدد
 آرد¾ پیمانه
شیر¾ پیمانه
 پودر نان سوخاری۱ پیمانه
پودر فلفل سیاه½ قاشق چایخوری
نمک دریا۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه تسو:

فر را تا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.

گل کلم را در اندازه کوچک خرد کنید. و داخل ظرف بزرگی آرد، شیر، فلفل و نمک را با هم ترکیب کنید.

گل کلم را داخل مخلوط بریزید و هم بزنید تا مواد همه جای کلم را بپوشاند.

گل کلم ها را داخل مخلوط بریزید

سپس گل کلم ها را داخل پودر سوخاری یا پودر نان بغلتانید.

گل کلم ها را داخل پودر سوخاری یا پودر نان بغلتانید

گل کلم ها را روی کاغذ روغنی بچینید و به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا کاملا ترد شود.

بخوانید :   مراحل ازدواج ایرانی ، از خواستگاری تا زندگی مشترک

گل کلم ها را روی کاغذ روغنی بچینید و داخل فر قرار دهید تا کاملا ترد شود

مواد لازم برای سس تسو :

 روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
سیر ریز ریز شده۳ قاشق غذاخوری
 زنجبیل ریز ریز شده ۱ قاشق غذاخوری
 آرد۱ قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای۱/۳ پیمانه
سس سویا۱/۳ پیمانه
سرکه۱/۳ پیمانه
عصاره سبزیجات½ پیمانه
رب گوجه فرنگی یا گوجه له شده۱ و ½ قاشق غذاخوری

طرز تهیه سس تسو :

ظرف را روی شعله با حرارت کم قرار دهید. روغن را داغ کنید. سیر و زنجبیل را به مدت ۳ الی ۵ دقیقه تفت بدهید.

رب گوجه فرنگی و شکر قهوه ای را اضافه کنید و ۳ دقیقه دیگر تفت بدهید.

آرد را با ۱ قاشق غذاخوری آب گرم مخلوط کنید. به جای آب می توانید از شیر استفاده کنید.

سس سویا، سرکه و عصاره سبزیجات را اضافه کنید و هم بزنید.

۷ الی ۱۰ دقیقه مواد سس را بجوشانید.

سس غلیظ شده آماده خوردن است. گل کلم ها را داخل سس بغلتانید و با برنج یا سالاد سرو کنید.

#s3gt_translate_tooltip_mini { display: none !important; }

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي