ما در این مقاله از سایت گهر قصد داریم در مورد طرز تهیه غذای عربی به دو روش متفاوت صحبت کنیم. از شما عزیزان دعوت می کنیم تا پایان این مقاله گهر را همراهی کنید.
مواد لازم
- ۴۰۰ گرم نخود پخته شده
- ۲ حبه سیر
- ¼ پیمانه سس تاهینی
- ۲ قاشق غذاخوری اب لیموترش
- ۱ قاشق چایخوری زیره
- ½ قاشق چایخوری پرک فلفل قرمز
- ½ قاشق چایخوری نمک
- ½ قاشق چایخوری فلفل سیاه
- ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ۲ تا ۴ قاشق غذاخوری آب
- جعفری خرد شده
1. سیر، نخود، تاهینی، سس لیموترش و ادویه ها را درون غذاساز بریزید. هم بزنید تا نرم شوند.
2. در طول مخلوط شدن، به تدریج روغن زیتون و آب را بیفزایید و هم بزنید تا نرم و خامه ای شود.
3. روی آن را با پرک فلفل قرمز و جعفری خرد شده تزئین کنید.
حمص فلفل قرمز کبابی
- ۲ عدد فلفل دلمه ای قرمز
- ۴۰۰ گرم نخود پخته شده
- ۱ حبه سیر
- ۳ قاشق غذاخوری سس تاهینی
- ۲ قاشق غذاخوری آب لیموترش
- ۱ قاشق چایخوری پاپریکای دودی
- ½ قاشق چایخوری پرک فلفل سیاه
- ½ قاشق چایخوری نمک
- ½ قاشق چایخوری فلفل سیاه
- ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون