طرز تهیه شیرینی مارمالادی
برای همه آقایان و خانمهایی که علاقه مند هستند تا شیرینی شب عید خود را در منزل تهیه کنند این بار طرز تهیه شیرینی مارمالادی را در نظر گرفته ایم، با سایت گهر همراه باشید.
.
.
مواد لازم :
.
کره نرم و خرد شده | ۱۸۵ گرم |
وانیل | ۱/۴ قاشق چایخوری |
شکر | ۱۶۵ گرم |
زرده تخم مرغ | ۲ عدد |
پودر بادام | ۶۰ گرم یا نصف پیمانه |
آرد | ۲۲۵ گرم یا یک و نیم پیمانه |
بیکینگ پودر | نصف قاشق چایخوری |
مارمالاد تمشک یا آلبالو | ۴ قاشق غذاخوری |
رنده پوست لیموترش | ۱ قاشق چایخوری |
طرز تهیه :
.
۱. فر را با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
۲. کره، وانیل، شکر و زرده ها را در یک کاسه متوسط به کمک همزن برقی فقط تا حدی که با هم مخلوط شوند بزنید. پودر بادام را اضافه کنید. آرد و بیکینگ پودر را با هم الک کرده و با سایر مواد کاملا مخلوط نمایید.
۳. از مایه به اندازه یک قاشق چایخوری برداشته و در دستتان گرد کنید و به فاصله ۵ سانتی متر از یکدیگر در سینی قرار دهید (سینی نیاز به چرب کردن ندارد).
۴. با دسته یک قاشق چوبی یا با نوک انگشت حفره کوچکی به عمق یک سانتیمتر و پهنای یک و نیم سانتیمتر روی هر یک از شیرینی ها ایجاد کنید.
۵. مارمالاد را با رنده پوست لیموترش مخلوط کرده و به کمک یک قاشق چایخوری یا یک قیف کاغذی داخل حفره ها را پر کنید.
۶. شیرینی ها را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر قرار داده و بعد از پخت در سینی خنک کنید. این شیرینی در ظرف دردار تا ۳ هفته قابل نگهداری است.