طرز تهیه شیرینی بامیه اسپانیایی

امتیاز دهید

طرز تهیه شیرینی بامیه اسپانیایی را در این بخش از سایت گهر برای شما عزیزان منتشر می کنیم.

طرز تهیه شیرینی بامیه اسپانیایی

مواد لازم برای چوروس در فر ( بامیه اسپانیایی )

شکر قهوه ای 2 ق غ
نمک نصف ق غ
مارگارین یا کره یک سوم فنجان
آرد 1 فنجان
تخم مرغ بزرگ 2 عدد
عصاره وانیل 1 ق چ
شکر یک چهارم فنجان
دارچین 1 ق چ

طرز تهیه چوروس در فر ( بامیه اسپانیایی )

فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
در یک ماهیتابه متوسط 1 فنجان آب ، شکر قهوه ای و نمک را با هم مخلوط کنید . کره را اضافه کرده و تابه را روی شعله با حرارت متوسط رو به بالا قرار دهید تا کره ذوب شده و مخلوط شروع به جوشیدن کند . شعله را خاموش کرده و آرد را اضافه کنید و با یک قاشق چوبی مخلوط نمایید تا زمانی که خمیر کاملا یکدست شود هیچ ردی از آرد باقی نماند .
در یک کاسه کوچک تخم مرغ و وانیل را مخلوط نموده و با چنگال هم بزنید تا کاملا یکدست شود سپس به خمیر اضافه کرده و مخلوط نمایید و هی خمیر را از هم جدا کنید تا زمانی که کاملا نرم شده و ظاهری مشابه پوره سیب زمینی پیدا کند .
خمیر را داخل قیف ریخته و به بلندی و شکل دلخواهتان روی کاغذ روغنی بکشید و انتهای آن را با قیچی جدا کنید .
بامیه های اسپانیایی را به مدت 10 – 12 دقیقه در فر بگذارید تا زمانی که کاملا پف کنند سپس شعله ی گریل را روشن کنید تا روی بامیه ها برشته و کمی طلایی شود .
بعد ازین که بامیه های اسپانیایی را از فر خارج کرده بلافاصله ترکیب پودر شکر و دارچین بریزید اگر چورس های شما خنک شوند دیگر پودر شکر را به خودشان جذب نخواهند کرد در این صورت میتوانید با یک برس آشپزخانه کمی روغن رویشان بمالید و سپس در ترکیب شکر بگردانید .
بهترین قطر برای سر قیف چوروس ها “16 / 9 میباشد .

نکات تکمیلی در مورد چوروس

چوروس جزو کیک و شیرینی – شیرینی خشک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
چوروس را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد . چوروس

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند

ارسال دیدگاه