طرز تهیه شیرینی بامیه اسپانیایی

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 25 آوریل

طرز تهیه شیرینی بامیه اسپانیایی را در این بخش از سایت گهر برای شما عزیزان منتشر می کنیم.

طرز تهیه شیرینی بامیه اسپانیایی, جدید ۱۴۰۲ -❤️ گهر

مواد لازم برای چوروس در فر ( بامیه اسپانیایی )

شکر قهوه ای ۲ ق غ
نمک نصف ق غ
مارگارین یا کره یک سوم فنجان
آرد ۱ فنجان
تخم مرغ بزرگ ۲ عدد
عصاره وانیل ۱ ق چ
شکر یک چهارم فنجان
دارچین ۱ ق چ

طرز تهیه چوروس در فر ( بامیه اسپانیایی )

فر را با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
در یک ماهیتابه متوسط ۱ فنجان آب ، شکر قهوه ای و نمک را با هم مخلوط کنید . کره را اضافه کرده و تابه را روی شعله با حرارت متوسط رو به بالا قرار دهید تا کره ذوب شده و مخلوط شروع به جوشیدن کند . شعله را خاموش کرده و آرد را اضافه کنید و با یک قاشق چوبی مخلوط نمایید تا زمانی که خمیر کاملا یکدست شود هیچ ردی از آرد باقی نماند .
در یک کاسه کوچک تخم مرغ و وانیل را مخلوط نموده و با چنگال هم بزنید تا کاملا یکدست شود سپس به خمیر اضافه کرده و مخلوط نمایید و هی خمیر را از هم جدا کنید تا زمانی که کاملا نرم شده و ظاهری مشابه پوره سیب زمینی پیدا کند .
خمیر را داخل قیف ریخته و به بلندی و شکل دلخواهتان روی کاغذ روغنی بکشید و انتهای آن را با قیچی جدا کنید .
بامیه های اسپانیایی را به مدت ۱۰ – ۱۲ دقیقه در فر بگذارید تا زمانی که کاملا پف کنند سپس شعله ی گریل را روشن کنید تا روی بامیه ها برشته و کمی طلایی شود .
بعد ازین که بامیه های اسپانیایی را از فر خارج کرده بلافاصله ترکیب پودر شکر و دارچین بریزید اگر چورس های شما خنک شوند دیگر پودر شکر را به خودشان جذب نخواهند کرد در این صورت میتوانید با یک برس آشپزخانه کمی روغن رویشان بمالید و سپس در ترکیب شکر بگردانید .
بهترین قطر برای سر قیف چوروس ها “۱۶ / ۹ میباشد .

نکات تکمیلی در مورد چوروس

چوروس جزو کیک و شیرینی – شیرینی خشک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۵ دقیقه میباشد .
چوروس را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد . چوروس

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي