طرز تهیه شیرینی بامیه اسپانیایی را در این بخش از سایت گهر برای شما عزیزان منتشر می کنیم.
مواد لازم برای چوروس در فر ( بامیه اسپانیایی )
شکر قهوه ای 2 ق غ
نمک نصف ق غ
مارگارین یا کره یک سوم فنجان
آرد 1 فنجان
تخم مرغ بزرگ 2 عدد
عصاره وانیل 1 ق چ
شکر یک چهارم فنجان
دارچین 1 ق چ
طرز تهیه چوروس در فر ( بامیه اسپانیایی )
فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
در یک ماهیتابه متوسط 1 فنجان آب ، شکر قهوه ای و نمک را با هم مخلوط کنید . کره را اضافه کرده و تابه را روی شعله با حرارت متوسط رو به بالا قرار دهید تا کره ذوب شده و مخلوط شروع به جوشیدن کند . شعله را خاموش کرده و آرد را اضافه کنید و با یک قاشق چوبی مخلوط نمایید تا زمانی که خمیر کاملا یکدست شود هیچ ردی از آرد باقی نماند .
در یک کاسه کوچک تخم مرغ و وانیل را مخلوط نموده و با چنگال هم بزنید تا کاملا یکدست شود سپس به خمیر اضافه کرده و مخلوط نمایید و هی خمیر را از هم جدا کنید تا زمانی که کاملا نرم شده و ظاهری مشابه پوره سیب زمینی پیدا کند .
خمیر را داخل قیف ریخته و به بلندی و شکل دلخواهتان روی کاغذ روغنی بکشید و انتهای آن را با قیچی جدا کنید .
بامیه های اسپانیایی را به مدت 10 – 12 دقیقه در فر بگذارید تا زمانی که کاملا پف کنند سپس شعله ی گریل را روشن کنید تا روی بامیه ها برشته و کمی طلایی شود .
بعد ازین که بامیه های اسپانیایی را از فر خارج کرده بلافاصله ترکیب پودر شکر و دارچین بریزید اگر چورس های شما خنک شوند دیگر پودر شکر را به خودشان جذب نخواهند کرد در این صورت میتوانید با یک برس آشپزخانه کمی روغن رویشان بمالید و سپس در ترکیب شکر بگردانید .
بهترین قطر برای سر قیف چوروس ها “16 / 9 میباشد .
نکات تکمیلی در مورد چوروس
چوروس جزو کیک و شیرینی – شیرینی خشک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
چوروس را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد . چوروس