طرز تهیه شیرینی اشکی یا نعلی

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 10 آذر

شیرینی اشکی یکی از شیرینی های عید نوروز است که به دلیل شباهت شکل ظاهری آن به اشک چشم و نعل اسب آن را شیرینی اشکی یا نعلی نامیده اند. تهیه این شیرینی بسیار آسان است ؛ همچنین این شیرینی را بدون همزن برقی و فر هم می توانید تهیه و نوش جان کنید. در ادامه این بخش طرز تهیه شیرینی نعلی را برای شما همراهان همیشگی آموزش داده ایم.

طرز تهیه شیرینی اشکی یا نعلی 

طرز تهیه شیرینی اشکی یا نعلی, پورتال خبری فرهنگی گهر

درست کردن شیرینی نعلی بدن فر

مواد لازم :

  • آرد سفید ۲۰۰ گرم
  • پودر قند ۴۰ گرم
  • کره ۱۰۰ گرم (به دمای محیط برسه)
  • زرده تخم مرغ ۱ عدد (به دمای محیط برسه)
  • شکلات تخته ای
  • ترافل رنگی برای تزیین
  • پودر نارگیل برای تریین
  • وانیل به مقدار لازم
  • پودر قند الک شده

طرز تهیه شیرینی نعلی یا اشکی :

کره و پودر قند رو با همزن برقی ۱ دقیقه می زنیم (اگر همزن دستی دارین ۵ دقیقه بزنید) ، بعد زرده تخم مرغ و وانیل هم اضافه شود و یک دقیقه دوباره بزنین (با همزن دستی ۱۰ دقیقه بزنید) ، آرد رو الک کرده و کم کم تا جایی اضافه کنین که خمیر به دست نچسبه

در این این مرحله دقت کنین که خمیر نه خشک نه نرم باید داشته باشین ، بعد به اندازه ای که دوس دارین بردارین و شکل نعل دربیارین ، داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشته شده روش بچینید.

مدت دمای فر

۱۵ دقیقه گرم بشه ، ۱۲ دقیقه به دمای ۱۵۰ بپزه(طبقه وسط)

سولاردم  (فر برقی )

۱۵ دقیقه گرم بشه ، ۱۲ دقیقه با درجه ۱۶۰ بپزین.

روش بدون فر 

وقتی سینی شیرینی رو داخل قابلمه گذاشتین با شعله خیلی ملایم و متناسب با قابلمه ۳۰ دقیقه بزارین ،۳۰ دقیقه اصلا در قابلمه رو بر ندارین بعد چک کنین اگه نپخته بود کامل بازم بزارین یکم دیگه بپزه با همون شعله خیلیییی کم ، قبلش هم قابلمه رو روی شعله گرم کنین ۵ دقیقه

با استفاده از تابه رژیمی 

کف تابه را مقداری چرب کنید و شیرینی ها را داخل آن بچینید سپس شعله پخش کن با حرارت ملایم روی شعله متوسط میزاریم داغ بشه بعد تابه رو روش قرار بدین درش رو ببندین و مدت پونزده دقیقه زمان میبره تا آماده بشه بعد این زمان آماده است بزارید خنک بشه بعد از قالب خارج کنید.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي