طرز تهیه شکلات نارگیلی برای سفره نوروز 95

امتیاز دهید

در این مطلب طرز تهیه شکلات نارگیلی برای سفره نوروز 95 را آموزش می دهیم.

طرز تهیه شکلات نارگیلی برای سفره نوروز 95

مواد لازم

کره : 250 گرم
خامه : 100 گرم
شکر : 300 گرم
پودر نارگیل : 250 گرم
شکلات : 200 گرم
مارگارین : 80 گرم ( یا 6 قاشق غذاخوری روغن)

مرحله اول

کره، خامه و شکر را مخلوط کنید. روی حرارت بگذارید تا به جوش آید.
پودر نارگیل را اضافه کرده به هم بزنید و از روی حرارت بردارید.
مواد را در قالب مستطیل شکل ریخته و 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
بعد از 2 ساعت مواد را برش بزنید.

مرحله دوم

شکلات را روی حرارت غیر مستقیم آب کرده و مارگارین یا روغن را به آن اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند

ارسال دیدگاه