در این مطلب طرز تهیه شکلات نارگیلی برای سفره نوروز 95 را آموزش می دهیم.
مواد لازم
کره : 250 گرم
خامه : 100 گرم
شکر : 300 گرم
پودر نارگیل : 250 گرم
شکلات : 200 گرم
مارگارین : 80 گرم ( یا 6 قاشق غذاخوری روغن)
مرحله اول
کره، خامه و شکر را مخلوط کنید. روی حرارت بگذارید تا به جوش آید.
پودر نارگیل را اضافه کرده به هم بزنید و از روی حرارت بردارید.
مواد را در قالب مستطیل شکل ریخته و 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
بعد از 2 ساعت مواد را برش بزنید.
مرحله دوم
شکلات را روی حرارت غیر مستقیم آب کرده و مارگارین یا روغن را به آن اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.