طرز تهیه شنیسل مرغ

امتیاز دهید

در این مطلب طرز تهیه شنیسل مرغ را برای شما در نظر گرفته ایم. امیدواریم بپسندید. با سایت گهر همراه باشید.

.

طرز تهیه شنیسل مرغ

.

مواد لازم برای تهیه شنیسل مرغ :

.

فیله مرغ ۳ عدد

نمک و فلفل به مقدار لازم

پیاز خرد شده ۱عدد

روغن سرخ کردنی ۲قاشق غذاخوری

آرد ساده و آرد سوخاری به مقدار لازم

تخم مرغ ۲عدد

ادویه مخلوط به مقدار لازم

سیب زمینی پخته ۲عدد

سبزیجات برای تزیین

دستور پخت و طرز تهیه شنیسل مرغ :

.

ابتدا فیله ها را به صورت عمودی برش دهید و نیم ساعت داخل نمک و فلفل و پیاز قرار دهید.سپس داخل تابه روغن ریخته و بگذاری داغ شود.

سپس فیله های مرغ را به آرد ساده آغشته کرده و بعد داخل تخم مرغ زده شده فرو کرده و بعد داخل آرد سوخاری بغلتانید و داخل تابه بگذارید تا هر دو طرف آن سرخ شود. در آخر آن را با جعفری و گوجه فرنگی تزیین کرده سرو نمایید.

نکاتی در مورد تهیه شنیسل مرغ :

.

۱- اگر مرغها مدت زیادی در مواد گفته شده خوابانده شود غذای شما خوشمزه تر میشود بهتر است این کار را از شب قبل انجام دهید.

۲- برای خوشمزه تر شدن شنیسل مقداری زعفران پودری به آرد سوخاری اضافه کنید.

۳- آب پیاز مرغ را بسیار ترد و خوشمزه میکند به جای آن پیاز را جایگزین نکنید.

۴- در صورت تمایل مرغ را بعد از کوبیدن ابتدا نیم پز کرده و بعد در مواد غلطانده و سرخ نمایید.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند

ارسال دیدگاه