طرز تهیه شله زرد

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 22 جولای

مواد لازم:
برنج= یک پیمانه
آب=۱۰ پیمانه
شکر=۳ پیمانه
گلاب =یک چهارم پیمانه
خلال بادام =۱۰ گرم
زعفران= به مقدار لازم
روغن مایع=۳/۱ پیمانه
پودر نارگیل خلال پسته و دارچین برای تزیین اندکی

طرز تهیه شله زرد, جدید ۱۴۰۲ -❤️ گهر
طرز تهیه:
ابتدا برنج را همراه آب و روغن به مدت دو الی سه ساعت پخته طوریکه کاملا له شود (گل) سپس شکر را اضافه کرده به مدت ۴۵ دقیقه ریز بجوشد .گلاب و زعفران و خلال بادام را اضافه کرده به مدت۱۵ دقیقه درب قابلمه را گذاشته تا دم بکشد. تا گرم است در ظرف می کشیم سپس موقعی که خنک شد روی آن را کمی روغن مالیده و شاولون گذاشته و دارچین ریخته و اطراف آن را با خلال وپودر نارگیل تزیین می کنیم.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي