شامی یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانیان است که در نقاط مختلف ایران به روش های مختلفی پخته می شود. در این مطلب طرز تهیه شامی به سبک مراغه ای ها را به شما عزیزان آموزش می دهیم.
مواد لازم برای 4 نفر
- 300 گرم گوشت گوسفند
- 1عدد تخممرغ
- 2 عدد سیبزمینی
- 2 عددپیاز
- 1 ق س سبزی معطر
- به میزان لازم نمک، فلفل و زردچوبه
طرز تهیه:
1. گوشت را با یک عدد پیاز بگذارید خوب بپزد.
2. وقتی گوشت پخت آن را خوب بکوبید تا له شود.
3. یک پیاز دیگر را رنده کنید و آبش را بگیرید، سپس آن را روی گوشت بریزید.
4. سیبزمینی را هم رنده کنید و روی گوشت بریزید.
5. تخممرغ را هم روی گوشت بریزید و با نمک، فلفل، زردچوبه و سبزی معطر موادتان را خوب مخلوط کنید.
6. در یک تابه مناسب روغن بریزید تا داغ شود. وقتی روغن خوب داغ شد، از موادتان به اندازه یک قاشق بزرگ بردارید و درون روغن بریزید و سرخ کنید.
نکته
برای این شامی از جعفری خرد شده، ریحان خرد شده و یا هر سبزی معطری که مورد نظرتان است می توانید استفاده کنید.