طرز تهیه سوپ زرشک

امتیاز دهید

مواد لازم :

 سينه مرغ 300 گرم
 جعفري خردشده 150 گرم
 قارچ خردشده 100 گرم
 رب گوجه‌فرنگي دو قاشق سوپخوري
 آرد گندم دو قاشق سوپخوري
آبليموسه قاشق سوپخوري
زرشك200 گرم
پيازيك عدد
هويج100 گرم
سيب‌زميني80 گرم
روغن مايعنصف پيمانه
نمك و فلفلبه ميزان لازم

 

طرز تهیه سوپ زرشک

طرز تهيه سوپ زرشک :
پياز را نگيني خرد كرده و با روغن سرخ مي‌‌كنيم. مرغ را ريز خرد كرده و داخل پياز ريخته و تفت مي‌‌دهيم. آرد را هم مقداري با مواد سرخ كرده داخل آن آب مرغ يا گوشت مي‌ريزيم. سپس هويج و سيب‌زميني را نگيني خرد كرده و داخل آن ريخته و با حرارت ملايم به مدت دو ساعت مي‌‌پزيم. بعد قارچ،  نيمي از زرشك، نمك، فلفل و رب گوجه‌فرنگي را داخل سوپ ريخته وقتي سوپ جا افتاد آبليمو و جعفري را اضافه كرده و با بقيه زرشك تزئين مي‌كنيم .

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند

ارسال دیدگاه