مواد لازم:
جوي پخته =دو و نيم پيمانه
آب مرغ و شیر =از هر کدام چهار پيمانه
خامه =در صورت تمايل 150 گرم
طرز تهيه:
آب مرغ را نمك زده و روي حرارت بگذاريد و جوي پخته را هم به آن اضافه كنيد. يكي، دو جوش كه زد شير را هم اضافه كرده و بگذاريد تا سوپ جا بيفتد، در اين مرحله كمي نمك افزوده پس از يك جوش حرارت را خاموش و خامه را به سوپ اضافه كرده و در ظرف بكشيد. ميتوانيد يك هويج رنده شده خام هم در اين مرحله به سوپ اضافه كنيد. در صورت تمايل ميتوانيد سوپ را با آبليمو سرو كنيد.
منبع: آشپز آنلاین