طرز تهیه سالاد پانزانلا

 طرز تهیه سالاد پانزانلا

طرز تهیه سالاد پانزانلا

مواد مورد نیاز:
نان تست مكعبي‌شده 300گرم
سركه بالزاميك: دو قاشق غذاخوري
روغن زيتون: پنج قاشق غذاخوري
نمك و فلفل و زیتون بی دانه به ميزان لازم
گوجه‌فرنگي درشت خردشده: 700 گرم
خيار متوسط و فلفل دلمه ای و پیاز قرمز کوچک از هر کدام يك عدد
سير يك حبه
طرز تهيه:
يك سالاد خوشمزه و سالم كه در ايتاليا پرطرفدار است و مطمئنم كه شما هم از آن خوشتان مي‌آيد. ابتدا نان‌ها را داخل فر مي‌گذاريم تا برشته شود. در ظرف گودي تمام مواد را با هم مخلوط كرده رويش را با سلفون مي‌بنديم و به مدت 30 دقيقه در يخچال مي‌گذاريم تا طعم‌ها با هم آميخته شود.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه