سالاد های مختلف و خوشمزه ای هستند که سعی می کنید هفته ای آموزش دو نوع از این سالادهای خوشمزه را برای شما قرار دهیم
سالاد باقالی و پنیر
باقالی ریز پخته شده بدون پوست 1 کیلو . روغن زیتون 5 قاشق . گوجه فرنگی متوسط 4 عدد
سیر رنده شده 4 حبه . پنیر فتا خرد شده 150 گرم . شوید تازه خرد شده 4 قاشق
زیتون هسته گرفته شده خرد شده 12 عدد . نمک 1/2 قاشق چایخوری . فلفل 1/2 قاشق چایخوری
طرز تهیه: هر کدام از گوجه فرنگی ها را به 4 قسمت تقسیم کنید. تابه ی نچسبی را روی حرارت قرار دهید و گوجه ها را همراه با سیر رنده شده درون آن بریزید و آنقدر تقت دهید تا گوجه ها تغییر رنگ دهند. حال پنیر فتا را به مخلوط گوجه اضافه کنید و 1 دقیقه تفت دهید.
کاسه سالاد مورد نظرتان را حاضر کنید و باقالی های پخته را به همراه مخلوط گوجه فرنگی و روغن زیتون، شوید، زیتون و نمک و فلفل درون آن بریزید و خوب باهم مخلوط کنید.
نکته: می توانید از 1 قاشق آبلیمو برای خوشمزه تر شدن سالاد استفاده کنید.