باز هم برگشتیم با آموزش یک سالاد دیگر ، سالادی کاملا سالم ، رنگارنگ و خوشمزه که ترکیبی از سبزیجات مختلف است

سالاد آکار
آب 1/3 لیوان . سرکه سفید 1/3 لیوان . زنجبیل پودر یا رنده شده 2 قاشق چایخوری
شکر 3 و 1/2 قاشق . نمک 1 قاشق چایخوری . پیاز کوچک ریز شده 1 عدد
کلم پیچ خرد شده 4 لیوان . هویج خلال شده 3/4 لیوان . خیار خلال شده 1 لیوان
سالاد آکار به عنوان یک ترشی همراه غذا سرو می شود و منشا آن از کشور اندونزی می باشد. اگرچه این سالاد در کشورهای مالزی و سنگاپور نیز مورد مصرف قرار می گیرد. سالاد آکار را می توان تا 2 هفته در یخچال نگهداری کرد.
طرز تهیه: آب و سرکه را در یک ظرف بجوشانید و شکر را به آن اضافه کرده و (مانند سکنجبین) در آن حل کنید. سپس هنگامیکه مایع شفاف شد، آن را از روی حرارت بردارید.
پیاز، کلم پیچ، هویج و خیار را در ظرف سالاد بریزید و مایع سرکه را روی آن بریزید. نمک و زنجبیل را روی ان بپاشید و سالاد را سرو کنید.