طرز تهیه سالاد سبزیجات آکار ، فوق العاده خوشمزه
باز هم برگشتیم با آموزش یک سالاد دیگر ، سالادی کاملا سالم ، رنگارنگ و خوشمزه که ترکیبی از سبزیجات مختلف است
سالاد آکار
آب ۱/۳ لیوان . سرکه سفید ۱/۳ لیوان . زنجبیل پودر یا رنده شده ۲ قاشق چایخوری
شکر ۳ و ۱/۲ قاشق . نمک ۱ قاشق چایخوری . پیاز کوچک ریز شده ۱ عدد
کلم پیچ خرد شده ۴ لیوان . هویج خلال شده ۳/۴ لیوان . خیار خلال شده ۱ لیوان
سالاد آکار به عنوان یک ترشی همراه غذا سرو می شود و منشا آن از کشور اندونزی می باشد. اگرچه این سالاد در کشورهای مالزی و سنگاپور نیز مورد مصرف قرار می گیرد. سالاد آکار را می توان تا ۲ هفته در یخچال نگهداری کرد.
طرز تهیه: آب و سرکه را در یک ظرف بجوشانید و شکر را به آن اضافه کرده و (مانند سکنجبین) در آن حل کنید. سپس هنگامیکه مایع شفاف شد، آن را از روی حرارت بردارید.
پیاز، کلم پیچ، هویج و خیار را در ظرف سالاد بریزید و مایع سرکه را روی آن بریزید. نمک و زنجبیل را روی ان بپاشید و سالاد را سرو کنید.