مواد لازم نان ماست و خردل:
نان حجمی | یک عدد |
پنیر چدار یا گودا | 100 گرم |
ماست ساده | 4 قاشق غذاخوری |
تخم خردل | 2 قاشق غذاخوری |
سس ورچستر شایر (سس سنتی انگلیسی) | یک قاشق غذاخوری |
سس فلفل تند | به میزان لازم |
سالاد | پیاز قرمز کوچک یک عدد |
خیار متوسط | یک عدد |
هویج | یک عدد |
لیموترش | یک عدد |
روغن زیتون بکر | 2 قاشق غذاخوری |
جعفری | یک دسته کوچک |
کاهو | 200 گرم |
جوانه | 50 گرم |
سرکه بالزامیک | به میزان لازم |
پنیر فتا | 10 گرم |
مواد لازم سس جگر:
ژامبون | 2 ورقه |
روغن زیتون | به میزان لازم |
جگر مرغ | 400 گرم |
سرکه قرمز | 100 میلی لیتر |
ماست | 2 قاشق غذاخوری |
روش تهیه:
1 – نان را ورقه کنید. دو طرف آن را کمی گریل کنید. پنیر چدار را در یک کاسه رنده کرده و با ماست، خردل، سس ورچستر و کمی سس فلفل مخلوط کرده و روی نان ها پخش کنید. نان ها را دوباره گریل کرده و در طبقه وسط فر برشته کنید.
2 – پیاز، هویج و خیار را ورقه کنید. در یک کاسه بریزید و لیمو و روغن زیتون را روی آن داده و نمک و فلفل بپاشید، جعفری خرد شده را روی آن بریزید.
2 قاشق غذاخوری روغن در تابه داغ کرده و ژامبونهای خرد شده و جگر مرغ را 8 دقیقه در آن سرخ کنید. نمک و فلفل پاشیده و سرکه را اضافه کنید. جگرها را آنقدر روی شعله ملایم بپزید تا سس غلیظ شود، سپس از روی شعله برداشته و ماست را داخل آن بریزید.
3 – برگ های خرد شده کاهو و جوانه را با پیاز، خیار و هویج مخلوط کرده و سرکه بالزامیک را روی آن بریزید.
4 – پنیر فتا را خرد کرده و روی سالاد بدهید. نانهای برشته را با سالاد سرو کرده و سس جگر را کنار آن بگذارید.