طرز تهیه سالاد توپی + تصاویر
سالاد توپی یکی از زیباترین و خوشمزه ترین سالادهایی است که با ذائقه ما ایرانی ها هماهنگی کامل دارد، در عین زیبایی به سادگی قابل تهیه است و رنگ و تنوع سبزیجات در آن باعث تحریک اشتها و همچنین زیباترشدن سفره خواهد شد.
مواد لازم :
سیب زمینی متوسط : 3 عدد
کره : 20 گرم
نمک و فلفل : به میزان لازم
سس مایونز : 2 ق غ
مواد لازم برای مغز سالاد :
ژامبون خرد شده : 1 پیمانه
فلفل دلمه ای خرد شده : 2/1 پیمانه
خیار شور نگینی : 2/1 پیمانه
مواد لازم برای تزیین روی سالاد :
کلم سفید – کلم قرمز – جعفری ساطوری شده – هویج
سس مایونز
آب لبو – زعفران
کاهو
طرز تهیه :
ابتدا سیب زمینی ها را پخته و سپس رنده کنید و کره را داخل آن قرار دهید تا با حرارت آن آب شده و به طور یکنواخت در مواد پخش شود آنگاه نمک و فلفل و سس مایونز را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. سپس مواد را به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید.
ژامبون و فلفل دلمه ای و خیارشور را با هم مخلوط کنید اضافه کردن مواد دیگری چون هویج، نخود فرنگی و قارچ به این مواد اشکالی ندارد و مواد لازم در این بخش سلیقه ای تهیه میشود.
اکنون از مواد یک گلوله به اندازه یک نارنگی برداشته و آن را در کف دست باز کنید.
سپس مقداری از مواد مغز سالاد را داخل آن گذاشته و مثل کوفته آنرا گرد کنید تا مواد در آن مخفی شود.
اکنون توپهای سالادی را داخل کلم یا جعفری یا هویج رنده شده بغلتانید.
داخل ظرفی که قرار است سالادها سرو شود کمی کاهوی خرد شده ریخته و بعد سالاد توپی ها را داخل آن بچینید.برای تزئین روی سالاد از سس مایونز استفاده کنید , برای اینکه ترکیب رنگی قشنگی داشته باشد میتوانید از سس های رنگی استفاده کنید.
برای تهیه رنگ زرد , زعفران را با کمی آب جوش مخلوط مکرده و آن را به سس اضافه کنید.
برای تهیه رنگ صورتی , آب چغندر قرمز (لبو) را با سس مایونز مخلوط کنید.
سس ها را به صورت جداگانه در نایلون ریخته و در یخچال قرار دهید تا کمی غلیظتر شود. سپس سر نایلون را با قیچی کمی ببرید و بعد روی سالاد ها را به این ترتیب تزئین کنید .