طرز تهیه سالاد تبوله

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 20 آوریل

طرز تهیه سالاد تبوله را در بخش آشپزی سایت گهر در نظر گرفته ایم. با ما همراه باشید.

.

طرز تهیه سالاد تبوله, جدید ۱۴۰۱ -❤️ گهر

.

مواد لازم جهت تهیه سالاد تبوله :

.

بلغور گندم ۲/۳ لیوان

پیاز ۲/۳ لیوان خرد شده

جعفری ۱ و ۱/۲ لیوان خرد شده

پیازچه ۱/۲ لیوان خرد شده

گوجه فرنگی ۲/۳ لیوان خرد شده

آبلیمو ۱/۴ لیوان

دارچین ۱/۴ قاشق چای خوری

روغن زیتون ۱/۴ لیوان

برگ نعناع ۱/۲ لیوان تازه خرد شده و یا ۱ قاشق چای خوری نعناع خشک

نمک به میزان لازم

طرز تهیه سالاد تبوله :

.

تمامی مواد این سالاد باید بسیار ریز خرد شوند.

بلغور را در ۲ لیوان اب جوش میخیسانید تا نرم شود.سپس از صافی رد میکنید .

در ظرف بزرگی پیاز وپیاز چه ونمک و دارچین و نعناع و ابلیمو را باهم مخلوط کرده و هم میزنید .

حالا بلغور ها میریزید و جعفری ها را اضافه میکنید .گوجه ها را بسیار ریز کرده و به مواد میافزایید .

در اخر روغن زیتون را ریخته و حسابی مخلوط میکنید.

سالاد تبوله در لبنان با کاهو سرو میشود .شما هم میتوانید همین تزیین را بکار ببرید .

از این دستور تهیه پورتال گهر نهایت لذت را ببرید.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي