طرز تهیه سالاد تبوله را در بخش آشپزی سایت گهر در نظر گرفته ایم. با ما همراه باشید.
.
.
مواد لازم جهت تهیه سالاد تبوله :
.
بلغور گندم ۲/۳ لیوان
پیاز ۲/۳ لیوان خرد شده
جعفری ۱ و ۱/۲ لیوان خرد شده
پیازچه ۱/۲ لیوان خرد شده
گوجه فرنگی ۲/۳ لیوان خرد شده
آبلیمو ۱/۴ لیوان
دارچین ۱/۴ قاشق چای خوری
روغن زیتون ۱/۴ لیوان
برگ نعناع ۱/۲ لیوان تازه خرد شده و یا ۱ قاشق چای خوری نعناع خشک
نمک به میزان لازم
طرز تهیه سالاد تبوله :
.
تمامی مواد این سالاد باید بسیار ریز خرد شوند.
بلغور را در ۲ لیوان اب جوش میخیسانید تا نرم شود.سپس از صافی رد میکنید .
در ظرف بزرگی پیاز وپیاز چه ونمک و دارچین و نعناع و ابلیمو را باهم مخلوط کرده و هم میزنید .
حالا بلغور ها میریزید و جعفری ها را اضافه میکنید .گوجه ها را بسیار ریز کرده و به مواد میافزایید .
در اخر روغن زیتون را ریخته و حسابی مخلوط میکنید.
سالاد تبوله در لبنان با کاهو سرو میشود .شما هم میتوانید همین تزیین را بکار ببرید .
از این دستور تهیه پورتال گهر نهایت لذت را ببرید.