طرز تهیه سالاد تبوله

امتیاز دهید

طرز تهیه سالاد تبوله را در بخش آشپزی سایت گهر در نظر گرفته ایم. با ما همراه باشید.

.

طرز تهیه سالاد تبوله

.

مواد لازم جهت تهیه سالاد تبوله :

.

بلغور گندم ۲/۳ لیوان

پیاز ۲/۳ لیوان خرد شده

جعفری ۱ و ۱/۲ لیوان خرد شده

پیازچه ۱/۲ لیوان خرد شده

گوجه فرنگی ۲/۳ لیوان خرد شده

آبلیمو ۱/۴ لیوان

دارچین ۱/۴ قاشق چای خوری

روغن زیتون ۱/۴ لیوان

برگ نعناع ۱/۲ لیوان تازه خرد شده و یا ۱ قاشق چای خوری نعناع خشک

نمک به میزان لازم

طرز تهیه سالاد تبوله :

.

تمامی مواد این سالاد باید بسیار ریز خرد شوند.

بلغور را در ۲ لیوان اب جوش میخیسانید تا نرم شود.سپس از صافی رد میکنید .

در ظرف بزرگی پیاز وپیاز چه ونمک و دارچین و نعناع و ابلیمو را باهم مخلوط کرده و هم میزنید .

حالا بلغور ها میریزید و جعفری ها را اضافه میکنید .گوجه ها را بسیار ریز کرده و به مواد میافزایید .

در اخر روغن زیتون را ریخته و حسابی مخلوط میکنید.

سالاد تبوله در لبنان با کاهو سرو میشود .شما هم میتوانید همین تزیین را بکار ببرید .

از این دستور تهیه پورتال گهر نهایت لذت را ببرید.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند

ارسال دیدگاه