سالاد اسفناج و ماهی سالامون یک سالاد رژیمی و خوشمزه می باشد که دستور تهیه آنرا در ادامه می توانید بخوانید و این سالاد خوشمزه را خودتان در خانه تهیه کنید
مواد لازم برای تهیه سالاد اسفناج و ماهی سالمون :
۱/۲ (یک دوم) پیمانه اسفناج
۱/۳ پیمانه ماهی سالمون قطعه قطعه شده
۱/۳ پیمانه مارچوبه سرخ شده( به همراه روغن انگور و روغن کنجد)
۱/۴ پیمانه قارچ سرخ شده(قارچ صدفی خرد شده،سیر،زنجبیل،روغن انگور و روغن کنجد)
۱/۴ پیمانه هویج خرد شده
۲ قاشق غذا خوری برنج به همراه سس سرکه(برنج بدون چاشنی،سرکه،عسل،نمک و خیار)
۱/۸ قاشق غذا خوری نمک
۱/۲ قاشق چای خوری دانه کنجد برشته شده(اختیاری)
طرز تهیه سالاد اسفناج و ماهی سالمون :
۱_ برای درست کردن برنج و سس سرکه:۱/۴ پیمانه سرکه،۱ قاشق چای خوری روغن آووکادو،۱ قاشق چای خوری روغن کنجد،۱/۴ قاشق غذا خوری نمک را با یکدیگر مخلوط کرده؛هم میزنیم و میگذاریم در دمای اتاق بماند.
۲_ مارچوبه سرخ کرده:۲ قاشق غذا خوری مارچوبه،۲ قاشق غذا خوری روغن دانه انگور را با ۱/۲ قاشق غذا خوری روغن کنجد در ظرفی ریخته ، آن را روی شعله اجاق گذاشته و هم میزنیم تا یک دست سرخ شود.
۳_ قارچ سرخ شده:۲۰۰ گرم قارچ صدفی خرد شده،۱/۲ قاشق غذا خوری سیر تازه رنده شده،۱/۲ قاشق غذا خوری زنجبیل تازه خرد شده و۱ قاشق چای خوری روغن انگور را در ظرفی باهم مخلوط کرده سپس آن را روی اجاق گذاشته و به همراه ۱ قاشق غذا خوری روغن کنجد به هم میزنیم تا قارچ ها سرخ شوند.
۴_اسفناج،ماهی،مارچوبه،قارچ های سرخ شده و هویج را در ظرفی میریزیم و به آن سس سرکه و مقداری نمک می افزاییم ودر صورت داشتن علاقه میتوانیم مقداری دانه کنجد به سالاد اضافه کنیم.