طرز تهیه دمی بلغور

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 7 بهمن

مواد لازم :

 برنج خيس كرده
دو پيمانه
بلغور گندم
 يک پيمانه
 پياز داغ
  دو قاشق سوپخوري
 آب، روغن
به ميزان لازم
 نمك و زردچوبه
 به ميزان لازم

طرز تهیه دمی بلغور, جدید ۱۴۰۲ -❤️ گهر
طرز تهيه :
ابتدا در تابه‌اي مقداري روغن ريخته و بلغور را در آن حرارت دهيد تا رنگ آن طلايي شود. بلغور تفت داده شده را كنار مي‌گذاريم بعد پياز داغ را آماده كرده، به آن زردچوبه و نمك اضافه مي‌كنيم و در حدود ۵/۴ پيمانه آب به آن اضافه مي‌كنيم وقتي كه آب‌جوش آمد برنج و بلغور را به آن اضافه مي‌كنيم و مانند دمي‌‌هاي معمولي مي‌گذاريم با هم بجوشند تا آب غذا به خورد آن برود سپس دمي را دم كنيد پس از ۴۰ دقيقه غذا حاضر است كه با ترشي بسيار خوشمزه مي‌شود.***

 

منبع : groohashpazi.blogfa.com

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي