طرز تهیه دسر کشکول

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 5 اردیبهشت

طرز تهیه دسر کشکول را در ادامه این بخش از سایت گهر برای شما خوبان تهیه کرده ایم.

طرز تهیه دسر کشکول, پورتال خبری فرهنگی گهر

موادلازم برای کشکول

بادام خلال یا پرک:۱۲۰ گرم
شیر:۶۰۰ میلی لیتریا دو و نیم پیمانه
آرد برنج:۲۵ گرم
شکر:۶تا۴ قاشق غذاخوری
پودر پسته:برای تزئین

طرز تهیه کشکول ایرانی

به کمک غذاساز، هاون یا چرخ گوشت بادام را پودر کنید. ۴-۳ قاشق غذاخوری شیر اضافه کنید تا خمیر نرمی به دست آید.

در یک کاسه کوچک کمی شیر را به آرد برنج اضافه کنید تا به صورت خمیر شل درآید.

باقی شیر را همراه شکر در یک قابلمه روی شعله متوسط بگذارید تا به جوش آید. مخلوط شیر و آرد برنج را در قابلمه بریزید. شعله را کم کرده و مدام مایه را با قاشق چوبی هم بزنید. مایه را آنقدر روی شعله نگه دارید تا به غلظتی برسد که روی قاشق چوبی بماسد.

خمیر بادام را اضافه کرده و روی شعله کم ۲۰ تا ۲۵ دقیقه آن را بپزید. در این مرحله هم مایه را دائم هم بزنید تا غلیظ شود. کشکول را در کاسه های سرو ریخته و در یخچال بگذارید تا سرد شود. پودر پسته را روی دسر پاشیده و سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد کشکول ایرانی

کشکول ایرانی جزو دسرهای ایرانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۰ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۴۰ دقیقه میباشد .
کشکول ایرانی را می توانید در وعده دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب میباشد .

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي