طرز تهیه خورش كدو و آلبالو

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 21 بهمن

مواد لازم :

 گوشت ۴۰۰ گرم
 کدو سبز ۱۰ الی ۱۲ عدد
 آلبالو ۴۰۰ گرم
 رب گوجه فرنگی ۱ قاشق مربا خوری
 نمک و زردچوبه به قدر کافی
روغنبرای سرخ کردن
دارچینبه میزان لازم
پیاز سرخ شده۲ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه خورش كدو و آلبالو, پورتال خبری فرهنگی گهر
طرز تهیه خورش كدو و آلبالو  :
گوشت را پخته به آن نمک و زرد چوبه بزنید .کدوی سرخ شده را بعد از پختن گوشت به آن اضافه کنید.رب و پیاز سرخ شده و دارچین را در آن بریزید .
در این فاصله آلبالوی هسته گرفته شده را با آب بجوشانید تا کمی نرم شود وقتی که خورش آماده شد در پنج دقیقه آخر آلبالو به خورش اضافه شود تا خورش خوشرنگ بماند. این خورش طعم خوشمزه ای دارد ودر فصل تابستان که آلبالو در بازار هست آن را امتحان کنید .

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي