طرز تهیه خورش آلو اسفناج مخصوص گیاهخواران

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 8 ژانویه

در این مطلب قصد داریم طرز تهیه خورش آلو اسفناج مخصوص گیاهخواران را برای شما عزیزان منتشر کنیم. با ما همرا شوید

طرز تهیه خورش آلو اسفناج مخصوص گیاهخواران, جدید ۱۴۰۱ -❤️ گهر

مواد لازم برای ۴  نفر برای خورش آلو اسفناج گیاهی

اسفناج خرد شده : ۵۰۰ گرم
آلوبرقانی : ۲۰۰ گرم
قارچ دکمه‌ای : ۲۵۰ گرم
پیاز متوسط : ۱  عدد
آب‌لیمو :۱ ق س
شکر : ۱ ق س
زردچوبه : ۱ ق چ
ادویه دلخواه : ۱ ق چ
نمک : به میزان لازم
روغن : به میزان لازم

 

طرز تهیه خورش آلو اسفناج گیاهی

ابتدا اسفناج را پاک کرده و بشویید. بعدازآنکه کاملا خشک شد، آن را به‌صورت قطعات درشت خرد کنید.
آلوبرقانی را بشویید و حدود نیم ساعت آن را خیس کنید.
قارچ دکمه‌ای را خوب بشویید و  به‌صورت درسته در غذا استفاده کنید.
حال پیاز را به‌صورت نگینی خرد کنید.
در یک تابه مناسب کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس پیاز را داخل روغن تفت دهید تا سبک شده و طلایی شود.
بعد زردچوبه و ادویه را اضافه کرده و مخلوط کنید.
در این زمان باید آلو و قارچ را به پیازداغ اضافه کرده و کمی تفت دهید.
بعد از دو تا سه دقیقه اسفناج خرد شده را افزوده و با بقیه مواد تفت دهید.
نصف لیوان آب هم اضافه کنید.
صبر کنید تا مواد بپزند و خورش جا بیفتد.
شکر و آب‌لیمو را در یک‌کاسه کوچک باهم مخلوط کنید.
در آخر پخت، نمک و مخلوط شکر و آب لیمو را به خورش اضافه کنید.
بعد از چند دقیقه خورش شما آماده است.

 

یه جور دیگه : در این خورش از قارچ های درشت به صورت ورقه‌ای نیز می توانید به جای قارچ دکمه‌ای استفاده کنید.

 

فوت‌ و فن : این خورش نباید آبکی باشد. پس به میزان آبی که اضافه می کنید خوب دقت کنید. همچنین اجازه دهید خورش خوب جا بیفتد.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي