در این مطلب قصد داریم طرز تهیه خورش آلو اسفناج مخصوص گیاهخواران را برای شما عزیزان منتشر کنیم. با ما همرا شوید
مواد لازم برای 4 نفر برای خورش آلو اسفناج گیاهی
اسفناج خرد شده : 500 گرم
آلوبرقانی : 200 گرم
قارچ دکمهای : 250 گرم
پیاز متوسط : 1 عدد
آبلیمو :1 ق س
شکر : 1 ق س
زردچوبه : 1 ق چ
ادویه دلخواه : 1 ق چ
نمک : به میزان لازم
روغن : به میزان لازم
طرز تهیه خورش آلو اسفناج گیاهی
ابتدا اسفناج را پاك كرده و بشویید. بعدازآنکه کاملا خشک شد، آن را بهصورت قطعات درشت خرد كنید.
آلوبرقانی را بشویید و حدود نیم ساعت آن را خیس کنید.
قارچ دکمهای را خوب بشویید و بهصورت درسته در غذا استفاده کنید.
حال پیاز را بهصورت نگینی خرد کنید.
در یک تابه مناسب کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس پیاز را داخل روغن تفت دهید تا سبک شده و طلایی شود.
بعد زردچوبه و ادویه را اضافه كرده و مخلوط كنید.
در این زمان باید آلو و قارچ را به پیازداغ اضافه کرده و کمی تفت دهید.
بعد از دو تا سه دقیقه اسفناج خرد شده را افزوده و با بقیه مواد تفت دهید.
نصف لیوان آب هم اضافه كنید.
صبر کنید تا مواد بپزند و خورش جا بیفتد.
شکر و آبلیمو را در یککاسه کوچک باهم مخلوط کنید.
در آخر پخت، نمك و مخلوط شكر و آب لیمو را به خورش اضافه كنید.
بعد از چند دقیقه خورش شما آماده است.
یه جور دیگه : در این خورش از قارچ های درشت به صورت ورقهای نیز می توانید به جای قارچ دکمهای استفاده كنید.
فوت و فن : این خورش نباید آبكی باشد. پس به میزان آبی كه اضافه می كنید خوب دقت كنید. همچنین اجازه دهید خورش خوب جا بیفتد.