X بستن تبلیغات
آپلود عکس
مطالب پيشنهادي

آموزش و طرز تهیه خوراک قفقازی

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۸ اردیبهشت
بازديد : 219

خوراک قفقازی یکی از خوشمزه ترین غذاهای بین المللی است که به روش های مختلفی تهیه می شود. گهر در این بخش آموزش و طرز تهیه خوراک قفقازی را شرح می دهد.

آموزش و طرز تهیه خوراک قفقازی

www.gahar .ir mataleb 08.02.98 2 آموزش و طرز تهیه خوراک قفقازی

مواد لازم برای خوراک قفقازی:

کدو ۵۰۰ گرم

بادمجان ۲۵۰ گرم

هویج ۱۵۰ گرم

لوبیاسبز ۱۵۰ گرم

سینه مرغ نصف یک عدد

گردوی خرد شده

سس مایونز

ماست غلیظ و یا ماست چکیده

نمک و فلفل سیاه

زعفران

سیر ۱ تا ۲ حبه

پیاز داغ

طرز تهیه خوراک قفقازی :

همه سبزیجات را بصورت خلالی خرد می کنیم. کدو و بادمجان را جداگانه سرخ می کنیم و کنار می گذاریم. می توانید فقط از کدو هم استفاده کنید.

یک عدد پیاز را نگینی ریز خرد کرده و با کمی روغن در تابه تفت داده و مرغ خلالی شده را به همراه نمک و فلفل سیاه به آن افزوده و تفت می دهیم (میتوانید از گوشت چرخ شده هم استفاده کنید) بعد هویج و لوبیاسبز را به آن افزوده و کمی زعفران اضافه می کنیم و بدون اینکه آبی به مواد اضافه کنیم، درب تابه را می گذاریم تا مواد با حرارت بسیار کم بپزند. سپس کدو و بادمجان سرخ شده و کمی پیازداغ خلالی به مواد داخل تابه افزوده و از روی حرارت برداشته و کنار میگذاریم تا مواد کمی سرد شوند.

بخوانید :   روش درست کردن شمع

سیر را رنده کرده و با ماست و سس مایونز مخلوط می کنیم. سپس در یک ظرف پیرکس، یک لایه سس، یک لایه از مواد و کمی گردوی خردشده ریخته و همینطور لایه ها را تکرار می کنیم تا ظرف پر شود و روی آنرا با گردوی خردشده، پیازداغ و … تزیین می کنیم. مواد را ۳ تا ۴ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خوراک کاملا جا بیافتد و سپس سرو می کنیم.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي