طرز تهیه جوجه چینی / غذایی ساده و خوشمزه

جوجه چینی یکی از خوشمزه‌ترین و لذیذترین غذاهایی است که همه دوست دارند و می‌توانید به سادگی در منزل تهیه و در کنار عزیزان خود نوش جان کنید.

طرز تهیه جوجه چینی / غذایی ساده و خوشمزه

در ادامه طرز تهیه این غذای خوشمزه را برای شما عزیزان آماده کرده ایم.

مواد لازم

فیله مرغ 500 گرم

آرد ذرت 1/3 لیوان

آرد گندم 1/2 لیوان

بیکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری

ماءالشعیر ساده 2 لیوان

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- آرد گندم و ذرت، بیکینگ پودر و نمک را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.

2- ماءالشعیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یک مایه غلیظ به دست بیاید.

3-  فیله مرغ را به قطعات کوچک خرد کنید و در خمیر بریزید و کاملا درون آن آغشته کنید و به مدت 2-3 ساعت در یخچال قرار دهید تا جا بیفتد.

4- روغن سرخ کردنی را در یک قابلمه کوچک بریزید و اجازه دهید کاملا داغ شود؛ سپس فیله‌های آغشته به مواد را یکی یکی داخل روغن بیندازید و هنگای که طلایی شد از روغن در بیاورید و با سیب زمینی، سس و سبزیجات دلخواه سرو کنید.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه