ما در این مقاله از سایت گهر قصد داریم در مورد طرز تهیه بستنی متفاوت برای روزهای گرم تابستان صحبت کنیم. از شما عزیزان دعوت می کنیم تا پایان این مقاله گهر را همراهی کنید.
مواد لازم:
انبه خردشده
۸۰۰ گرم
شیر عسلی
۴۰۰ گرم
خامه
۳۰۰ میلی لیتر
شیر
۲۵۰ میلی لیتر
هل خرد شده
۸ عدد
میوههای استوایی
به میزان لازم برای سرو
آلبوم بستنی و دیگر هیچ را هم ببینید.
طرز تهیه بستنی انبه:
در یک قالب مستطیلی لوف به اندازه ۱۱×۲۱ سانتی متر ۲ لایه سلفون بیندازید به طوری که اطراف آن از قالب بیرون باشد.
خامه، شیر و هل را در ظرفی روی حرارت متوسط مخلوط و حرارت دهید تا به دمای جوش برسند.
سپس آنها را از روی حرارت بردارید و به مدت ۳۰ دقیقه اجازه دهید تا خنک شوند و مزه و عطر هل با شیر درآمیزد.
در همین فاصله انبهها را در مخلوط کن بریزید و آنها را تا زمانی که یکنواخت شوند با هم ترکیب کنید.
مخلوط خامه را در ظرفی از صافی عبور دهید تا هل ها جدا شوند، هل را با قاشق روی صافی فشار دهید تا عصاره آن وارد مخلوط شود. سپس شیر عسلی را به مخلوط خامه اضافه کنید. این مخلوط را با همزن برقی به مدت ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که غلیظ شود هم بزنید.
بعد از آن انبهها را اضافه کنید و مخلوط را در قالب پوشیده شده با سلفون بریزید و روی آن را با سلفون آویزان از قالب ببندید. قالب را به مدت یک شب و یا تا زمانی که خودش را بگیرد در فریزر قرار دهید.
۱۰ دقیقه قبل از این که بستنی را سرو کنید آن را از فریزر بیرون آورید و در یک ظرف برگردانید و پلاستیک را از آن جدا نمایید.
روی بستنی را با میوههای استوایی تزیین کنید.