مطالب پيشنهادي

طرز تهیه بامیه خانگی خوشمزه + نکات لازم برای تهیه بامیه خانگی

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 13 آوریل
بازدید : 2010

زولبیا و بامیه جز شیرینی های ماه مبارک رمضان است که طرفداران زیادی با وجود ضررهای فراوان دارد. اما در بین این دو شیرینی بامیه بیش از زولبیا طرفدار دارد و به قول معروف خیلی خوش خوراک تر از زولبیا است. در ادامه طرز تهیه بامیه خانگی را برای شما عزیزان آماده کرده ایم که امیداوریم در خانه بتوانید به آسانی درست کنید.

طرز تهیه بامیه خانگی خوشمزه

طرز تهیه بامیه خانگی خوشمزه + نکات لازم برای تهیه بامیه خانگی, جدید 1400 -گهر

مواد لازم برای تهیه شربت 

دو لیوان شکر

یک لیوان آب

یک چهارم قاشق چایخوری جوهر لیمو

دو قاشق غذاخوری  گلاب

دو قاشق غذاخوری زعفران دم کرده

یک قاشق غذاخوری گلوکز یا بادکا

طرز تهیه شربت

ابتدا شربت را درست کنید و کنار بگذارید تا ولرم شود. به این صورت که شکر و آب را بگذارید روی حرارت ملایم تا کم کم جوش بیاید.

همزمان گلاب را هم اضافه کنید، ممکن است نیم ساعت طول بکشد تا جوش بیاید، به محض اینکه جوش آمد، جوهر لیمو و زعفران دم کرده و گلوکز را اضافه کنید.

دو الی سه دقیقه بگذارید بجوشد و از روی حرارت بردارید. سپس بگذارید کنار تا کاملا ولرم رو به سرد شود.

*** غلظت شربت بعد از سرد شدن باید شبیه عسل روان شود.

مواد لازم برای تهیه بامیه خانگی

آرد یک پیمانه/۱۲۵ گرم

آب یک پیمانه/۲۴۰ گرم

کره بیست گرم

عسل یک قاشق غذاخوری سر پر

تخم مرغ دو عدد درشت

طرز تهیه بامیه خانگی 

۱ – ابتدا آب ، کره و عسل را با هم مخلوط کنید و روی شعله بگذارید تا آب بجوش بیاید .

۲ – آرد را یکباره به مخلوط بالا اضافه و هم بزنید تا مواد یکدست و جمع شود ، حدود سه الی چهار دقیقه کافیست.

۳ – خمیر را بگذارید کنار تا سرد شود بعد تخم مرغ ها را با خمیر با همزن مخلوط و خوب به هم بزنید تا یکدست شود.

۴ – خمیر را داخل قیف ریخته و با ماسوره ستاره یا هر طرحی که دوست داشتید ؛ به کمک قیچی خمیر را داخل روغن سرد پایپ کنید .

۵ – سپس شعله را روشن کنید تا بامیه ها کم کم سرخ شوند، در این فاصله مرتب بامیه ها را زیر و رو کنید تا دو طرف بامیه ها کاملا سرخ شود.

۶ – بلا فاصله بعد از سرخ شدن داخل شربت خنک بیندازید.

سایر نکات :

* اندازه بامیه ها بستگی به سلیقه شما دارد.

* حدود ششصد گرم بامیه با این مقدار مواد درست می شود.

* اگر شربت اضافه آمد درون ظرف در بسته داخل یخچال نگهداری کنید.

* اگر به روش بالا شربت را درست کنید هم غلظت لازم بدست می آید هم شربت شکرک نمی زند.

اشکالات رایج در پخت بامیه 

* بامیه هسته دارد (داخل بامیه شربت نمیخورد و خشک میشود)

🔸شعله ی گاز بیش از اندازه زیاد است و روی بامیه ها زود طلایی می شود و داخل آنها خمیر می شود.

🔸شربت داخل خمیر بیش از حد مجاز است و باعث میشود بامیه ها با شعله ی کم هم زود رنگ بگیرند و درونشان خام بماند.

🔸مرحله داغ زدن خمیر به درستی انجام نشده باشد .

🔸بامیه را داخل روغن داغ قیف زده باشید.

🔸فاصله انداختن از سرخ شدن تا شربت زدن.

🔸بیشتر از حد ظرفیت تابه ، بامیه بریزید یا روغن برای سرخ کردن کم بریزید که باعث شود بامیه ها بیرون از روغن هوا بکشد.

* خط ماسوره بامیه از بین میرود(آج)

🔸مقدار تخم مرغ زیاد است.

🔸مقدار آب داخل خمیر زیاد است.

🔸ماسوره مناسب بامیه نیست.

* بامیه خورد می شود

🔸مقدار بامیه داخل تابه زیاد است.

🔸تخم مرغ خوب مخلوط نشده است.

🔸مقدار تخم مرغ کم باشد.

🔸خمیر خوب پخته نشده باشد. یا به اصطلاح داغ زدن خمیر (مرحله اول )

🔸آب به صورت کامل جوش نیامده باشد.

* بامیه نرم میشود

🔸شربت بیش از اندازه داغ است.

🔸شربت بیش از اندازه رقیق است.

🔸تخم مرغ خمیر زیاد است.

🔸شعله ی گاز برای پخت زیاد است.

🔸مقدار شربت داخل خمیر زیاد است.

* یک علت دیگر نرم شدن بامیه

🔸در شهرهای رطوبتی این مشکل زیاد به چشم میخورد.

🔸استفاده از گلوکز یا بادکا در شربت بامیه هم از شیرینی شهد کم می کند همچنین بامیه را براق و از نرم شدن بیش از حد در هوای مرطوب جلوگیری میکند.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي