طرز تهیه باقلا قاتوق غذای خوشمزه گیلانی ها

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 8 نوامبر

در این مطلب از سری مطالب پیشین که غذای سنتی و اصیل ایرانی را آموزش داده ایم، طرز تهیه باقلا قاتوق که ی غذای گیلانی است را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

طرز تهیه باقلا قاتوق غذای خوشمزه گیلانی ها, جدید ۱۴۰۱ -❤️ گهر

مواد لازم   برای ۲  نفر

  •   ۱۰۰ گرم باقلای خشک کشاورزی(پاچ باقلای رشتی)
  • ۲ ق س شوید خشک
  • ۴ عددسیر
  • ۲ عدد تخم‌مرغ
  • ۲ ق س روغن
  • ۲ لیوان آب
  • به میزان لازم نمک ، فلفل و زردچوبه

طرز تهیه:

۱٫ باقلای خشک را از ۶ ساعت قبل خیس کنید، سپس پوست آن را جدا کنید.

۲٫  حالا در یک تابه مناسب باقلا و سیر خرد شده را تفت دهید.

۳٫ شوید خشک، نمک ،فلفل و زردچوبه را اضافه کرده ، هم بزنید.

۴٫  حالا دو لیوان آب را اضافه کنیدو روی حرارت کم بگذارید تا باقلاها بپزند.

۵٫ وقتی باقلا پخت تخم‌مرغ‌ها را روی باقلاها بشکنید. خورش را هم نزیند و بگذارید تخم‌مرغ ها روی خورش ببندند.بعد از ۱۰ دقیقه خورش را از روی حرارت بردارید.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي