طرز تهیه باقلا قاتوق غذای خوشمزه گیلانی ها

در این مطلب از سری مطالب پیشین که غذای سنتی و اصیل ایرانی را آموزش داده ایم، طرز تهیه باقلا قاتوق که ی غذای گیلانی است را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

طرز تهیه باقلا قاتوق غذای خوشمزه گیلانی ها, پورتال خبری فرهنگی گهر

مواد لازم   برای 2  نفر

  •   100 گرم باقلای خشک کشاورزی(پاچ باقلای رشتی)
  • 2 ق س شوید خشک
  • 4 عددسیر
  • 2 عدد تخم‌مرغ
  • 2 ق س روغن
  • 2 لیوان آب
  • به میزان لازم نمک ، فلفل و زردچوبه

طرز تهیه:

1. باقلای خشک را از 6 ساعت قبل خیس کنید، سپس پوست آن را جدا کنید.

2.  حالا در یک تابه مناسب باقلا و سیر خرد شده را تفت دهید.

3. شوید خشک، نمک ،فلفل و زردچوبه را اضافه کرده ، هم بزنید.

4.  حالا دو لیوان آب را اضافه کنیدو روی حرارت کم بگذارید تا باقلاها بپزند.

5. وقتی باقلا پخت تخم‌مرغ‌ها را روی باقلاها بشکنید. خورش را هم نزیند و بگذارید تخم‌مرغ ها روی خورش ببندند.بعد از 10 دقیقه خورش را از روی حرارت بردارید.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه