X بستن تبلیغات
مطالب پيشنهادي

طرز تهیه بادمجان با دانه انار

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۴ آبان
بازديد : 950

مواد لازم :

 بادمجان
 ۴ عدد متوسط
 شکر
 دو قاشق غذاخوری
 انار ترش
 یک پیمانه
 پیاز متوسط
 دو تا سه عدد
 روغن،نمک و فلفل و زردچوبه
 به میزان لازم
آب
۴/۱ پیمانه
گردو نگینی خرد شده
نصف پیمانه

fo1713 طرز تهیه بادمجان با دانه انار
طرز تهیه :
ابتدا بادمجان را پوست کنده و در آب نمک می‌گذاریم تا تلخی آن برود بعد آن را خشک و در روغن سرخ می‌کنیم و کنار می‌گذاریم.
در همان ظرف اول پیاز خرد شده را تفت می‌دهیم، تا طلایی شود، بعد انار ترش یا انار ملس را می‌ریزیم و خوب تفت می‌دهیم.
سپس گردو نگینی شده را به همراه نمک، فلفل و زردچوبه اضافه می‌کنیم و به اندازه کافی آب می‌ریزیم و می‌گذاریم تا آب آن کشیده شود.
بعد این مواد را در شکم بادمجان می‌ریزیم و بقیه مواد را در کنار بادمجان ها در ظرف سرو می‌ریزیم.

نکتـه:
اگر انار خیلی ترش بود شکر اضافه می‌کنیم.

منبع : sooran.com

بخوانید :   ایده های دکوراسیون منزل و محل کار
loading...
آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي