طرز تهیه اکبر جوجه

امتیاز دهید

در این مطلب از سایت گهر قصد داریم طرز تهیه اکبر جوجه را برای شما عزیزان ارائه دهیم. امیدوارم مورد استفاده شما همراهان همیشگی گهر قرار گیرد.

.

طرز تهیه اکبر جوجه

.

مواد لازم

جوجه کبابیک کیلوگرم
برنج۵ پیمانه
رب انار شیریندو پیمانه
لیموترشیک کیلوگرم
زعفران دم کردهسه قاشق غذاخوری
روغن مایعسه پیمانه
نمک و فلفلبه میزان لازم

طرز تهیه

اکبر جوجه یکی از غذاهای محلی استان مازندران است. اگر اهل کباب خوری در خانه باشید، حتما چندباری جوجه کباب زعفرانی را به جای اینکه به سیخ بکشید، با گوجه فرنگی سرخ کرده‌اید. انصافا خوشمزه هم می‌شود. اکبرجوجه هم همین جوجه کباب است با یکی دو تفاوت؛

۱- جوجه‌ها را باید در آبلیمو، نمک و آب بخوابانید. روایت هست که می‌گویند یک روز باید تکه‌های مرغ را در محلول آبلیمو، آب و نمک بخوابانید. سه چهار ساعت هم کفایت می‌کند.

۲- بعد از این مدت، روغن را در تابه‌ای نسبتا گود و بزرگ داغ کنید و سپس جوجه‌ها در آن بچینید.

۳- جوجه‌ها معمولا آب می‌اندازند. اگر اجازه بدهید کمی آبپز شوند، به سود خودتان کار کرده‌اید. آب جوجه که تمام شد، باید دو طرف گوشت طلایی شود. بعد از این از روغن بیرون بیاورید.

۴- روی جوجه‌ها را رب انار بریزید و با جعفری تزیین کنید.

نکات

این غذا برخلاف جوجه کباب زعفرانی، پیاز و زعفران ندارد. اما اگر دوست داشتید می‌توانید زعفران و پیاز هم بزنید. خوشمزه‌تر می‌شود.

ضمنا فراموش نکنید یک کاسه رب انار کنار دستتان بگذارید، لازم می‌شود.

رسم است که اکبرجوجه را با پلو زعفرانی می‌خورند. هرچند پلو سفید هم بد نیست. اما برای درست کردن پلو زعفرانی، باید پلو کته درست کنید. وقتی آب برنج در حال حباب زدن است، زعفران دم کرده را اضافه کنید.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند

ارسال دیدگاه