Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
X بستن تبلیغات
مطالب پيشنهادي

طرز تهیه املت ژامبون و پنیر برای صبحانه

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۲۳ بهمن
بازديد : 555

دستور تهیه املت ژامبون و پنیر برای صبحانه را در این مطلب گهر برایتان عنوان می کنیم.

Cheese and ham omelette طرز تهیه املت ژامبون و پنیر برای صبحانه

مواد لازم:

  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • پنیر پیتزا: ۲ ورق
  • کره: ۱ قاشق غذاخوری
  • ژامبون: ۲ ورق
  • قارچ: ۱۰۰ گرم
  • فلفل: به مقدار کافی

دستور تهیه:

مرحله اول: قارچ، ژآمبون و پنیر را خرد کنید.

مرحله دوم: تخم مرغ ها را هم بزنید.

مرحله سوم: مقداری فلفل به تخم مرغ ها اضافه کنید.

مرحله چهارم: تاوه را روی حرارت گرم کنید و کره را داخل آن بریزید تا ذوب شود.

مرحله پنجم: تخم مرغ های زده شده را داخل تاوه بریزید.

مرحله ششم: بگذارید تخم مرغ ها روی شعله متوسط کمی خودش را بگیرد. در این مرحله تخم مرغ نباید کاملا پخته شود.

مرحله هفتم: ژامبون را اضافه کنید.

مرحله هشتم: سپس قارچ ها را اضافه کنید.

مرحله نهم: در آخر پنیر را روی آن بریزید.

مرحله دهم: به آرامی همانند تصویر املت را روی هم تا کنید.

مرحله یازدهم: روی املت را با گوجه فرنگی تزئین کرده و داغ میل کنید

بخوانید :   نگاهی به مهم ترین دانستنیهای قبل از ازدواج
آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي