طرز تهیه املت ژامبون و پنیر برای صبحانه

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 23 بهمن

دستور تهیه املت ژامبون و پنیر برای صبحانه را در این مطلب گهر برایتان عنوان می کنیم.

طرز تهیه املت ژامبون و پنیر برای صبحانه, پورتال خبری فرهنگی گهر

مواد لازم:

  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • پنیر پیتزا: ۲ ورق
  • کره: ۱ قاشق غذاخوری
  • ژامبون: ۲ ورق
  • قارچ: ۱۰۰ گرم
  • فلفل: به مقدار کافی

دستور تهیه:

مرحله اول: قارچ، ژآمبون و پنیر را خرد کنید.

مرحله دوم: تخم مرغ ها را هم بزنید.

مرحله سوم: مقداری فلفل به تخم مرغ ها اضافه کنید.

مرحله چهارم: تاوه را روی حرارت گرم کنید و کره را داخل آن بریزید تا ذوب شود.

مرحله پنجم: تخم مرغ های زده شده را داخل تاوه بریزید.

مرحله ششم: بگذارید تخم مرغ ها روی شعله متوسط کمی خودش را بگیرد. در این مرحله تخم مرغ نباید کاملا پخته شود.

مرحله هفتم: ژامبون را اضافه کنید.

مرحله هشتم: سپس قارچ ها را اضافه کنید.

مرحله نهم: در آخر پنیر را روی آن بریزید.

مرحله دهم: به آرامی همانند تصویر املت را روی هم تا کنید.

مرحله یازدهم: روی املت را با گوجه فرنگی تزئین کرده و داغ میل کنید

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي