سوابق و بیوگرافی عبدالعلی علی عسکری رئیس جدید صدا و سیما

امتیاز دهید

با قبول استعفای محمد سرافراز ، عبدالعلی علی عسکری به ریاست سازمان صدا و سیما منصوب شد

در پایان این بخش بیوگرافی علی عسکری را از زبان رئیس سابق صدا و سیما ، آقای ضرغامی بخوانید

سوابق و بیوگرافی عبدالعلی علی عسکری رئیس جدید صدا و سیما

بیوگرافی عبدالعلی علی عسکری

دکتر عبدالعلی علی عسکری، مردی دارای تخصص های گوناگون از کارشناسی مهندسی الکترونیک تا کارشناسی ارشد مدیریت و دکتری سیستم و بهره وری که البته سابقه فعالیت های فرهنگی ضد رژیم پهلوی در دوران شاه را نیز در کارنامه اش دارد و مهر دستگیری توسط ساواک هم در پرونده اش به چشم می خورد؛ دوران دانشجویی پر تلاطم به خاطر تشکیل گروهی با مشی فعالیت سیاسی و نظامی علیه رژیم شاه و تبعیت از امام خمینی(ره) که باز، منجر به دستگیری اش در آستانه پیروزی انقلاب شد و روزی که ایران از دست پادشاهان جبار آزاد شد، علی عسکری و دوستانش هم در هجوم مردم به زندان قصر، آزاد شد.

بعد از آن هم البته کار علی عسکری با انقلاب تمام نشد، جنگ که شروع شد در حوزه های مدیریتی صنایع هوا و فضا ورود پیدا کرد و سپس در سمت هایی همچون مشاور دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی، معاونت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مدیر عاملی سازمان مراکز ایرانگردی و جهانگردی، مدیر عاملی بنیاد فرهنگی پژوهشی غرب شناسی، معاونت آموزشی سازمان صدا و سیما و ریاست دانشکده صدا و سیما و معاونت توسعه و فناوری رسانه صدا و سیما به کار پرداخت، او را پدر تلویزیون دیجیتال در ایران می دانند چه اینکه پایه گذار جریان پرشتاب تبدیل آنالوگ به دیجیتال بوده است.

سوابق و بیوگرافی عبدالعلی علی عسکری رئیس جدید صدا و سیما

او طی دوره های مختلف کاری به عناوین و افتخارات مختلفی دست یافت، از جمله در اتحادیه رادیو و تلویزیونی آسیا و اقیانوسیه به عنوان مهندس برتر انتخاب شد، جایزه مدیر جهادی از دیگر نشان ها و افتخارات او است.

علی عسکری را می توان مدیریت چند وجهی دانست، سوابق پژوهشی در حوزه های مختلف رسانه، مدیریت، فناوری تولید و عضویت در هیئت علمی و ریاست دانشگاه صدا و سیما، سبب شده است اینطور فکر کنیم که سکان دار جدید رسانه ملی، نویدبخش آینده ای روشن تر خواهد بود چرا که اینک مردی بر این عرصه تکیه زده که محتوای پاک و فاخر را با آخرین فناوری های روز جهانی پیوند می زند و خروجی کارش، بهتر دیده می شود.

یکی از مهمترین ویژگی های کاری علی عسکری، آینده نگری مبتنی بر پژوهش محوری است که افق دید بلند او را رقم زده و این چیزی نیست که فقط روی کاغذ به آن اشاره شود، تجربه تبدیل آنالوگ به دیجیتال با شتابی فزاینده، نمونه ای از این آینده پژوهی اندیشمندانه را به منصه ظهور رساند و از علی عسکری، تصویری از یک مدیر فهیم و با درک بالا نسبت به حرکت پر شتاب دنیای فناوری و رسانه به نمایش گذاشت.

تعامل سازنده با ارکان و نهادهای مختلف حاضر در نظام اسلامی از دیگر ویژگی های علی عسکری است که در جایگاه های قبلی خدمتی، خود را به بهترین وجه نشان داده ضمن اینکه او شناخت صحیحی از رسانه و نیازهای مخاطب داشته و با تکیه بر استراتژی های روز مدیریتی، سعی در جبران راه نرفته و پیمودن پر شتاب مسیر پیش رو داشته و دارد.

به یقین یکی از عناصر مدیریت در جایگاه ریاست سازمان صدا و سیما، شناخت دشمنان در عرصه های مختلف فرهنگی و تکنولوژیکی است تا بتوان مبتنی بر این معرفت، مبارزه ای هوشمندانه و غیر منفعلانه را سازمان دهی کرد و سابقه مدیریتی علی عسکری ذهن را به این سو می برد که او، مردی برای روزهای سخت رسانه ملی خواهد بود، مدیری که با آمدنش، امید به بازگشت آرامش و پایان تنش ها در صدا و سیما قوت گرفته است.

 

بیوگرافی دکتر عبدالعلی علی عسکری از زبان عزت الله ضرغامی رئیس سابق صدا و سیما و دوست صمیمی علی عسکری

آقای دکتر عبدالعلی علی عسگری را از سال ۵۷، سال ورود به دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک آن روز) می‌شناسم.
رابطه ما از جنس دوستی و رفاقت است ولی در مقاطع مختلف در طول این سالها همکاری نزدیک با هم داشته‌ایم.
یا من معاون ایشان بوده‌ام، یا ایشان معاون من بوده‌اند. بعضی وقت‌ها هم در سطحی مشابه همکار بوده‌ایم. (در سپاه، وزارت ارشاد، صداوسیما و…)
با این حال رابطه فردی، شخصیتی و دوستی ما نه تنها هیچ وقت تحت تأثیر این عناوین قرار نگرفت بلکه مرتباً مستحکم‌تر شد. این خیلی خوب است.
عسگری یک نیروی انقلابی؛ مبارز، زندان رفته و معتقد به مبانی اصیل انقلاب اسلامی و راه نورانی امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) است. هرگز این اصالت را از دست نداده است.
او از دانشجویان مسلمان پیرو خط امام (ره) است و در طول جنگ تحمیلی خدمات فراوانی از خود به جای گذارده است.
عسگری شخصیتی فکری و فرهنگی است و ذهن خلاق و روشنی در نظریه پردازی دارد. کسانی که از نزدیک با او کار کرده‌اند با نگاه‌های راهبردی و رو به آینده او آشنایی دارند و همواره منتظر ارائه ایده‌های جدید از او هستند. این ویژگی هم خیلی ارزشمند است.
آقای عسگری انسانی نخبه و دانشگاهی است. فارغ التحصیل رشته برق و الکترونیک از یکی از بهترین دانشگاههای کشور است. در تحصیلات تکمیلی موفق بوده و امروز عضو هیئت علمی دانشگاه است و دانشجویان فراوانی در طول این سالها توسط او تربیت شده‌¬اند.
دکتر عسگری در مسئولیت‌های مهمی مدیریت کرده و همواره از او به عنوان مدیری قوی و تأثیرگذار یاد می‌کنند. پروژه‌های تحقیقاتی بزرگی را در وزارت سپاه به نتیجه رسانده و تا تولید انبوه پیش برده است. راه‌اندازی فروشگاههای زنجیره‌ای رفاه؛ معاونت سیاحتی و زیارتی وزارت ارشاد؛ ریاست سازمان ایرانگردی و جهانگردی، معاونت آموزشی صداوسیما و معاونت توسعه و فناوری سازمان از جمله مدیریت‌های او محسوب می‌شوند.
انقلاب بزرگ دیجیتال در رسانه ملی بدون تردید مرهون فکر و اندیشه بلند و مدیریت شایسته ایشان است. امروز مردم عزیزمان بدون تهیه گیرنده جدید و با یک دستگاه ارزان مبدل سیگنال، از پیشرفته‌ترین سیستم  دیجیتال (MPEG 4) استفاده کرده و از شبکه‌های فراوان و با کیفیت آن لذت می‌‌برند.
این تحول بزرگ ملی به هزار دلیل می‌توانست مسکوت و متوقف شود ولی انگیزه و روحیه بالای عسگری بر آن فائق آمد. از ایشان ممنونم.
عسگری با سازمان صداوسیما آشناست. او اهل کادرسازی و تربیت نیروی انسانی هم هست. مشورت‌پذیر و اهل تعامل و همکاری است. اگر این ویژگی‌هایش را حفظ کند حتماً کارنامه‌ای درخشان از خود باقی خواهد گذاشت./ضرغامی
اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند

ارسال دیدگاه