مـواد لازم برای 4 نفر:
هویج حلقهحلقه شده : 2 لیوان ( 50 کیلوکالری )
قارچ متوسط : 3 لیوان ( 50 کیلوکالری )
ساقه پیازچه : 4 عدد ( 25 کیلوکالری )
گلکلم خرد شده : 3 لیوان ( 25 کیلوکالری )
تخممرغ : 1 عدد ( 100 کیلوکالری )
آرد سوخاری : 6 قاشق غذاخوری ( 160 کیلوکالری )
آرد سفید : 6 قاشق غذاخوری ( 160 کیلوکالری )
شکر : 1 قاشق چایخوری ( 16 کیلوکالری )
روغن مخصوص سرخ کردن : 6 قاشق غذاخوری ( 540 کیلوکالری )
نمک و فلفل سیاه : به میزان دلخواه ( 0 کیلوکالری )
طرز تهیه:
ابتدا در قابلمهای کوچک هویجها را با شکر و آب لیمو بپزید.
در قابلمهای دیگر نیز گل کلمها را بخارپز کنید. فقط حواستان باشد که این سبزی به سرعت پخته میشود بنابراین نباید بیش از حد آن را حرارت داد.
قارچها را هم درسته در قابلمهای که آب آن در حال جوشیدن است، بریزید و به سرعت آبکش کنید. این کار باعث خواهد شد قارچها حین سوخاری شدن آب نیندازند.
پیازچهها را به دو نیم تقسیم و خام برای سرخ کردن استفاده کنید.
حالا قطعات این سبزیها را تک به تک ابتدا در آرد سفید سپس در تخممرغ و نهایتاً در آرد سوخاری قرار دهید و در روغنی که کاملاً داغ شده است، سرخ کنید.
وقتی سبزیها سرخ شدند، آنها را از تابه بردارید و در سبدی فلزی بگذارید. یادتان باشد که این غذا را باید گرم و بلافاصله بعد از تهیه میل کرد در غیر این صورت تردی خود را از دست خواهد داد.
منبع: آشپز انلاین