مواد لازم:
ماکاروني برنجي 500 گرم، آب کش
خيارشور 5 عدد
هويج 2 عدد
کالباس 300 گرم
سس مايونز 2 قاشق سوپخوري
ماست 2 قاشق سوپخوري
نمک، فلفل به اندازه لازم
روغن زيتون 3 قاشق سوپخوري
جعفري 2 قاشق سوپخوري، ساطوري
فلفل دلمه اي 1 عدد
آب ليمو 1 قاشق سو پخوري
طرز تهيه:
خيارشور و کالباس را نگيني ريز خرد کنيد. هويج را رنده کنيد. درون کاسه اي ماکاروني آب کش کرده، خيارشور، کالباس، هويج، نمک، فلفل، جعفري، فلفل دلمه اي و روغن زيتون را با هم مخلوط کنيد. نمک و فلفل آن را اندازه کنيد و در ظرف سرو بريزيد. ماست و سس مايونز را با هم مخلوط کنيد و روي سالاد بريزيد.
يادآوري:
معرفي انواع پاستا را در مجله شماره 33 صفحه 42 بخوانيد.
سالاد ماكاروني مديترانهاي در مجله شماره 43 صفحه 13 گفته شده است.
توسط:راضيه اميرذهني
منبع : هنر آشپزی