روش درست کردن ترشی فلفل
طرز تهیه و دو روش آسان درست کردن ترشی فلفل و درست کردن ترشی با آب و نمک و سرکه و نکات مهم کپک نزدن ترشی و ذکر کلیه نکات ضرروی برای آماده کردن مواد ترشی در مطلب امروز ما دنبال کنید…
روش درست کردن ترشی فلفل
فلفل سبز از جمله گیاهان پر خاصیت و خوش طعم است که چاشنی خوبی در کنار وعده های غذایی ماست .
طعم خاص فلفل سبز و در بعضی مواقع تند بودن آن باعث شده است که با مزاج و ذائقه ی هر کسی سازگاری نداشته باشد؛ اما از آنجاییکه خواص آن بسیار زیاد است بهتر است حتما فلفل سبز را در برنامه ی غذایی خود جای دهید.
یکی از این روشها که میتوانید هم از خواص آن بهره ببرید و هم متوجه طعم آن که مورد پسندتان نیست نشوید تهیه ترشی از فلفل سبز است.
جالب است بدانید که تهیه ترشی از سبزیجات و میوه جات مختلف چیزی از خواص آن مواد کم نمیکند و هم چنین آب ترشی ها حاوی تمامی ویتامین ها و فیبرها و مواد مفید میباشد.
فلفل سبز با وجود اینکه گرم است ، دارای کاپساسین میباشد که این ماده باعث کاهش درجه حرارت بدن میشود یکی از دلایلی که مردم مناطق گرمسیر بیشتر به مصرف این گیاه تمایل دارند همین مسئله میباشد
گفته میشود که فلفل باعث افزایش اشتها میشود بنابراین بهتر است کسانی که رژیم دارند از فلفل سبز استفاده نکنند
فلفل خاصیت ضد سرطانی دارد و میتواند از تشکیل تومورهای بدخیم جلوگیری کند
فلفل سبز حاوی مقادیر زیادی ویتامین ث میباشد بنابراین برای تقویت سیستم ایمنی بدن هم چنین بهبود سرما خوردگی ها و آنفولانزا ها میشود.
درست کردن ترشی فلفل
ترشی فلفل بسیار خوش خوراک است و میتوانید آن را با انواع غذاها سرو کنید. همچنین میتوانید از فلفل های رنگی متنوع استفاده کنید.
ترشی فلفل سبز و شیرین
نمک ۵۰۰ گرم