مطالب پيشنهادي

روش درست کردن شربت نعناع

تاريخ : 26 ژوئن
بازديد : 839

با نزدیک شدن به فصل گرما، بهتره روش درست کردن شربت نعناع را یاد بگیرید تا در فصل تابستان بتوانید برای پذیرایی از میهمانان هنر خود را به نمایش بگذارید. در مطلب امروز طرز تهیه این شربت را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

روش درست کردن شربت نعناع

 

روش درست کردن شربت نعناع, جدید 1400 -گهر

مواد لازم برای شربت نعناع

    • نعنا تازه ۵۰۰ گرم
    • شکر ۱ کیلو
    • آب ۶ پیمانه
    • آب لیمو تازه ۲ قاشق غذاخوری
    • رنده پوست لیمو ۱ قاشق غذاخوری

 

با انواع میوه و سبزیجات فصل شربت های خوشمزه و پر خاصیتی می شه تهیه کرد .

یکی از سبزیجات پر خاصیت این فصل که فایده بسیار داره نعنا است که به شیوه های متفاوت مورد استفاده قرار می گیره که یک شیوه اش تهیه شربت نعناع تقویت کننده معده و دستگاه گوارش است.

روش درست کردن شربت نعناع, جدید 1400 -گهر

خاصیت این نوشیدنی فصل گرما

شربت نعنا هم مثل دمنوش نعناع قابلیت مبارزه با بیماری های گوارش رو داره که در فصل گرما بسیار رواج پیدا می کند

مثل بیماری های عفونی و گوارشی مانند تهوع و اسهال و البته این شربت خوشمزه یکی از نوشیدنی هایی است که برای سرو در وقت افطار و سحر در ماه رمضان گزینه مناسبی است.

اگه عطر و طعم نعنا رو توی نوشیدنی های تابستونی دوست دارید حتماً موهیتو اصل خونگی رو هم امتحان کنید.

 

روش درست کردن شربت نعناع, جدید 1400 -گهر

روش درست کردن شربت نعناع

روش تهیه 

مرحله اول:

آب و شکر را با هم مخلوط کنید و ظرف را روی حرارت قرار دهید تا شهد نسبتا غلیظی بدست آید.

مرحله دوم:

برای تهیه این شربت خوشمزه می توان نعناع را از ساقه جدا و کمی خرد کرد و یا اینکه نعناع را به همان صورت یعنی با ساقه در ظرف قرار داد .

نعنا را در ظرف شهد قرار دهید و اجازه دهید کمی بجوشد و عطر نعنا بلند شود

بعد حرارت را کم کنید تا آرام آرام نعنا در شهد بپزد و طعم و مزه اش وارد شهد شود.

 

نکته : در این مرحله می توان ظرف را روی شعله پخش کن قرار داد و در ظرف را با پارچه تمیز پوشاند و شربت را به مدت ۱ ساعت دم گذاشت تا حسابی جا بیافتد اما مراقب باشید سر نرود شعله بسار کم باشد.

 

روش درست کردن شربت نعناع, جدید 1400 -گهر

روش  اضافه کردن لیمو به شربت نعناع

مرحله سوم:

پس از اینکه نیم ساعت گذشت آب لیمو و پوست لیمو را در ظرف شربت بریزید (اضافه کردن لیمو از شکرک زدن شربت جلوگیری می کند و البته عطر بهتری به شربت و نوشیدنی می دهد)

 

روش درست کردن شربت نعناع, جدید 1400 -گهر

مرحله چهارم:

پس از کامل شدن زمان پخت شربت را از صافی رد کنید تا ناخالصی هایش گرفته شود.

روش درست کردن شربت نعناع, جدید 1400 -گهر

 

اجازه دهید خنک شود بعد آن را در شیشه مناسب بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

 

نکات کلیدی تهیه 

 

-برای اینکه متوجه شوید  به غلظت مناسب رسیده یا نه در اواخر زمان گفته شده مقداری از شربت را در آب سرد بریزید.

و اگر در آب سرد به راحتی حل شد یعنی هنوز نیاز به زمان بیشتری برای پخت دارد.  اما اگر در آب سرد کمی خودش را بست نشان دهنده غلظت مناسب است.

-اگر مایل هستید مقداری گلاب پس از برداشتن شربت از روی حرارت به آن اضافه کنید.

-افزودن مقداری زنجبیل تازه هم برای افزودن خواص  بسیار مناسب است. برای درست کردن شربت نعناع زنجبیلی از ابتدا دو برش نازک از زنجبیل تازه در ظرف قرار دهید.

-اگر مایل هستید  رنگ سبز داشته باشد، در دقایق پایانی زمان پخت یک قطره رنگ سبز خوراکی به آن اضافه کنید.

 

 

 

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي