مطالب پيشنهادي

روش درست کردن شربت نعناع

تاريخ : ۵ تیر
بازديد : 507

با نزدیک شدن به فصل گرما، بهتره روش درست کردن شربت نعناع را یاد بگیرید تا در فصل تابستان بتوانید برای پذیرایی از میهمانان هنر خود را به نمایش بگذارید. در مطلب امروز طرز تهیه این شربت را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

روش درست کردن شربت نعناع

 

197417 Gahar ir روش درست كردن شربت نعناع

مواد لازم برای شربت نعناع

    • نعنا تازه ۵۰۰ گرم
    • شکر ۱ کیلو
    • آب ۶ پیمانه
    • آب لیمو تازه ۲ قاشق غذاخوری
    • رنده پوست لیمو ۱ قاشق غذاخوری

 

با انواع میوه و سبزیجات فصل شربت های خوشمزه و پر خاصیتی می شه تهیه کرد .

یکی از سبزیجات پر خاصیت این فصل که فایده بسیار داره نعنا است که به شیوه های متفاوت مورد استفاده قرار می گیره که یک شیوه اش تهیه شربت نعناع تقویت کننده معده و دستگاه گوارش است.

676315 Gahar ir روش درست كردن شربت نعناع

خاصیت این نوشیدنی فصل گرما

شربت نعنا هم مثل دمنوش نعناع قابلیت مبارزه با بیماری های گوارش رو داره که در فصل گرما بسیار رواج پیدا می کند

مثل بیماری های عفونی و گوارشی مانند تهوع و اسهال و البته این شربت خوشمزه یکی از نوشیدنی هایی است که برای سرو در وقت افطار و سحر در ماه رمضان گزینه مناسبی است.

بخوانید :   درمان خون دماغ شدن در فصل گرما

اگه عطر و طعم نعنا رو توی نوشیدنی های تابستونی دوست دارید حتماً موهیتو اصل خونگی رو هم امتحان کنید.

 

633433 Gahar ir روش درست كردن شربت نعناع

روش درست کردن شربت نعناع

روش تهیه 

مرحله اول:

آب و شکر را با هم مخلوط کنید و ظرف را روی حرارت قرار دهید تا شهد نسبتا غلیظی بدست آید.

مرحله دوم:

برای تهیه این شربت خوشمزه می توان نعناع را از ساقه جدا و کمی خرد کرد و یا اینکه نعناع را به همان صورت یعنی با ساقه در ظرف قرار داد .

نعنا را در ظرف شهد قرار دهید و اجازه دهید کمی بجوشد و عطر نعنا بلند شود

بعد حرارت را کم کنید تا آرام آرام نعنا در شهد بپزد و طعم و مزه اش وارد شهد شود.

 

نکته : در این مرحله می توان ظرف را روی شعله پخش کن قرار داد و در ظرف را با پارچه تمیز پوشاند و شربت را به مدت ۱ ساعت دم گذاشت تا حسابی جا بیافتد اما مراقب باشید سر نرود شعله بسار کم باشد.

 

459467 Gahar ir روش درست كردن شربت نعناع

روش  اضافه کردن لیمو به شربت نعناع

مرحله سوم:

پس از اینکه نیم ساعت گذشت آب لیمو و پوست لیمو را در ظرف شربت بریزید (اضافه کردن لیمو از شکرک زدن شربت جلوگیری می کند و البته عطر بهتری به شربت و نوشیدنی می دهد)

بخوانید :   کدام خوراکی ها نباید در یخچال نگهداری شوند؟

 

990916 Gahar ir روش درست كردن شربت نعناع

مرحله چهارم:

پس از کامل شدن زمان پخت شربت را از صافی رد کنید تا ناخالصی هایش گرفته شود.

784825 Gahar ir روش درست كردن شربت نعناع

 

اجازه دهید خنک شود بعد آن را در شیشه مناسب بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

 

نکات کلیدی تهیه 

 

-برای اینکه متوجه شوید  به غلظت مناسب رسیده یا نه در اواخر زمان گفته شده مقداری از شربت را در آب سرد بریزید.

و اگر در آب سرد به راحتی حل شد یعنی هنوز نیاز به زمان بیشتری برای پخت دارد.  اما اگر در آب سرد کمی خودش را بست نشان دهنده غلظت مناسب است.

-اگر مایل هستید مقداری گلاب پس از برداشتن شربت از روی حرارت به آن اضافه کنید.

-افزودن مقداری زنجبیل تازه هم برای افزودن خواص  بسیار مناسب است. برای درست کردن شربت نعناع زنجبیلی از ابتدا دو برش نازک از زنجبیل تازه در ظرف قرار دهید.

-اگر مایل هستید  رنگ سبز داشته باشد، در دقایق پایانی زمان پخت یک قطره رنگ سبز خوراکی به آن اضافه کنید.

 

 

 

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي
تخفیفهای امروز دیجی کالاخـریـد
+